E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriArbul Tekstil planını açıkladı---

Arbul Tekstil planını açıkladı

Arbul Tekstil planını açıkladı
15 Şubat 2016 - 10:34 borsagundem.com

Arbul Tekstil, pay satışından elde edeceği geliri nereye harcayacağını açıkladı

Arbul Tekstil bugün KAP'a yaptığı açıklamada, borsada işlem görmeyen 6 milyon TL'lik payın satışının gerçekleşmesi durumunda elde edilecek gelirin, personel ve ticari borçların ödenmesiyle hammadde alımında kullanılacağını duyurdu.

Arbul'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Borsa tarafından yapılan, 09/02/2016 tarihli KAP açıklamasında yer alan şirketimiz hakkında yapılan uyarılar neticesinde aşağıdaki açıklama yapılmıştır:
Şirketimizin Personel borçlarına ilişkin toplam borcu 319.901,60 TL.'dir. Şirketimizin şu an yaşadığı finansal sıkıntısının aşılması için; Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Arif Cerit'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 08/02/2016 tarihinde duyurulan Arbul Entegre Tekstil İşletmeleri A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen 6.000.000 TL. nominal değerli payının borsada işlem gören statüye dönüşüm başvurusu sonrası bu hisselerin satışından elde edeceği bakiye,bu işlem gerçekleştiğinde (şu an askıda bulunmaktadır) Şirketin Finansmanını güçlendirmek için şirkete aktaracaktır. Aktarılacak olan tutar ile personel ve ticari borçların ödenmesi,hammadde alımı sağlanması ve tekrar tam kapasite ile üretime geçilmesi planı yapılmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)