E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiEmekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu---

Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu

Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu
22 Nisan 2022 - 12:05 borsagundem.com

Ramazan Bayramı nedeniyle emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde yatırılacak.

Emeklilerin bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih belli oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre ikramiyeler 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak.

4/a’lı işçi emeklileri için ödeme günleri; 17, 18, 19, 20, 21 olanların 27 Nisan, 22, 23, 24, 25, 26 olanların 28 Nisan, 4/b’li Bağ-Kur emeklileri için 29 Nisan, 4/c’li memur emeklileri için ise hem bayram ikramiyeleri hem de Mayıs ayı aylıkları 29 Nisan tarihinde ödenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, daha önce ikramiyelerin 28-29 Nisan tarihlerinde yatırılacağını söylemişti.

Emekliye bayram ikramiyelerine zam yok

 

Bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen 10 soru!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b.kemancı22 Nisan 2022 12:30

    Allah, nasip etmezse  nasip olmazmış hiç bir şey sizide  bu emekli  bir daha başa getirmez inşallah gereken dersi almıştır. mhp.de zarar görecek sizinle gümbür gümbür aşağı bir daha Allahla aldatmak  biter inşallah lafta din kardeşlerim  parada yapacağız edeceğiz partisi olarak kalacaksınız hatıralarımızda. bir emekliye kira yardımı çıkartmak aklınıza gelmedi yada işinize haklarım haramdır .biliniz.