E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Sanmayın ki İsrail Gazze'de duracak---

Erdoğan: Sanmayın ki İsrail Gazze'de duracak

Erdoğan: Sanmayın ki İsrail Gazze'de duracak
15 Mayıs 2024 - 13:26 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında Gazze'deki olaylara da temas etti. İsrail'in Anadolu topraklarına da göz dikeceğini belirten Erdoğan, "Sanmayın ki İsrail Gazze’de duracak." dedi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Gazze'deki soykırıma da temas etti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun mutlaka cezasını çekeceğini belirten Erdoğan, Hamas'ın kuvay-ı milliyeye benzediğini tekrarladı.

Erdoğan'ın Hamas ve İsrail ile ilgili söyledikleri şöyle:

"Netanyahu ve soykırıma ortak olanlar, döktükleri her damla kanın hesabını verecek. Biz de soykırımcıların hukuka hesap vermesi için enselerinde olacağız.

Bunlar kameralar önünde, gazetecileri, doktorları, sivilleri katlettiler. Bunlar kaçamayacaklar. İnşallah dünyada bunun hesabını verecek, cezasını çekecekler. Uluslararası mahkemeyi baskı altına almaya çalışıyorlar. Nesin sen ya? Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Ne yaparlarsa yapsınlar, insanlık bu katillerin yakasını bırakmayacak. İnsanlık bıraksa dahi biz bu cinayet şebekesinin peşini bırakmayacağız."

"SANMAYIN Kİ İSRAİL GAZZE'DE DURACAK"

"Şimdi Hamas’ı destekliyoruz diye dışarıda ve içeride bizi eleştiriyorlar. Sizde hiç mi vicdan yok? Sanmayın ki İsrail Gazze’de duracak. Bu azgın devlet, eğer durdurulmazsa ‘Vadedilmiş Topraklar’ hezeyanıyla gözlerini er ya da geç Anadolu’ya dikecekler. Hamas, Gazze’de Anadolu’nun ileri hat savunmasını yapıyor. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz?

Bugün Hamas’a terör örgütü diyenler 100 yıl önce olsalar inanın Kuva-yı Milliye’ye de terör örgütü diyecekler, asi, hain diyeceklerdi. Bu millet her zaman mazlumun yanında durmuştur.

Türkiye giderek bir cazibe merkezi haline gelmektedir. Ülkemize yönelik propagandaların artmasındaki sebep işte budur. Kimin nereye varmak istediğini biliyoruz. Bunlara bugüne kadar boyun eğmedik. Bundan sonra da geri adım atmayacağız.

Her zaman söylüyorum; korkaklar zafer anıtı dikemez. Ne yarım asrı bulan siyasi hayatımızda ne de 21 yılı aşan iktidarlarımız boyunca korkanlardan, kaçanlardan olmadık. Gün oldu vesayetçilere meydan okuduk. Gün oldu eli kanlı terör örgütlerine meydan okuduk. Gün oldu emniyet, yargı ve ordu içinde yuvalanmış FETÖ’cü alçaklara meydan okuduk. Vatanımızın bekasına, milletimizin istiklaline kim kastederse bundan sonra da karşılarında dimdik durmaya devam edeceğiz.

Hükümetimiz, ittifakımız ve devletimiz her zamankinden daha güçlüdür. Gazze’de soykırım bitinceye, katiller hesap verinceye kadar tüm imkanlarımızla Filistin halkına sahip çıkacağız."

Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.