E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de flaş gelişme!---

Fenerbahçe'de flaş gelişme!

Fenerbahçe'de flaş gelişme!
14 Mayıs 2024 - 11:04 borsagundem.com

Sezon sonunda İsmail Kartal ile devam etmeme kararı alan Fenerbahçe'de başka adayı olan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı. Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de (#FENER) flaş gelişmeler yaşanıyor.

Sezon sonunda İsmail Kartal ile devam etmeme kararı alan Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı. Portekizli hocanın gelmesi durumunda yapacağı ilk transfer de belli oldu.

Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir.

ALİ KOÇ KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Başkanlık koltuğunda 6 yılı geride bırakan Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada, "Olağanüstü bir durum olmazsa aday değilim" demişti. Ancak Ali Koç, kararını değiştirdi.

Başkan Ali Koç, önceki gün başkan adayı Sadettin Saran ile görüştükten sonra yeniden aday olduğunu açıkladı.

Göreve devam etmesi beklenen sportif direktör Mario Branco hemen yeni sezon çalışmalarına hız verdi.

İSMAİL KARTAL İLE YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yüzden sarı-lacivertli takım için öncelik yeni bir teknik adam bulmak.

Fenerbahçe'de başkan adayı olacağını açıklayan eski başkan Aziz Yıldırım, daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine Jose Mourinho ile görüştüğünü ve seçilmesi halinde hocayı getireceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın seçilmesi halinde takımın başına geçeceği iddia edilen Jose Mourinho'nun büyük ölçüde şartları kabul ettiği yazılıyor.

Portekizli çalıştırıcı, ocak ayında AS Roma'dan ayrılmıştı. Bir an önce hocalığa dönmek isteyen Jose Mourinho'ya Suudi Arabistan'dan ilgi var. Ancak Fenerbahçe, iyi bir projeyle deneyimli teknik adamı ikna etti.

YILDIZ TRANSFER

Başkan adayı Aziz Yıldırım, kongreye kadar taraftarı havaya sokacak dünyaca ünlü bir yıldızın işini bitirmeyi planlıyor. Listede önemli adaylar olsa da bir isim ön plana çıkmış durumda...

Bu isim Romelu Lukaku... Chelsea, bonservisine sahip olduğu 30 yaşındaki forveti kadroda düşünmüyor. Lukaku geçen sezonu İnter'de kiralık geçirmişti.

Dünyaca ünlü golcü, bu sezon ise Mourinho sayesinde AS Roma'ya kiralanmıştı. İtalya Serie A ekibi, deneyimli oyuncuyu kadroda tutmayı planlamıyor.

Lukaku'nun menajeri Sebastien Ledure ile masaya oturup oyuncunun bu transferle ilgili görüşü alınacak. Eğer toplantı olumlu geçerse, Chelsea ile pazarlıklar başlayacak.

İngiliz basını, Chelsea'nin iki sezonluk kiralamadan sonra Romelu Lukaku'yu bonservisiyle göndermeye öncelik verdiğini yazdı. Ancak Suudi Arabistan kulüpleri dışında 40 milyon euroluk bonservis beklentisini karşılayacak bir takım yok.

Bu nedenle Maviler'in bir kez daha kiralama seçeneğine razı olma ihtimali yüksek görünüyor. Ali Koç bu transfer için Chelsea'nin sahibi Tod Boehly ile masaya oturabilir.

MOURINHO BÜYÜK KOZ OLABİLİR

Eğer Jose Mourinho ile söz kesilirse, Portekizli teknik adam da Lukaku'yu ikna etmek için Fenerbahçe'nin kozu olabilir.

Gerek Mourinho gerekse Lukaku ile ilgili önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabilir. (Fanatik)

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi ve saati netleşti

 

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday

 

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık sinyali!

 

Fenerbahçe'de başkanlık muamması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 153,90
En Yüksek: 157,20
En Düşük: 152,20
Değişim -0,90 %
FK: 0,00
PD / DD: -11,10
İşlem Hacmi 549.026.412
Toplam Adet: 3.565.052
Ağırlıklı Ort.: 154,02
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adil Rekabet14 Mayıs 2024 18:55

    Çok iyi haber, Ali Koç başkan olursa bu, FB dışında her kulüp şampiyon olabilir demek. Çünkü Ali Koç bizzat “ben başkan olduğum sürece FB’yi şampiyon yapmazlar” demişti. Acaba Ali Koç TFF’ndan şampiyonluk sözü mü aldı? Bu nasıl bir insan, bir dediğini bir diğeri tutmuyor. Koskoca sezonda bir sürü demeçler verdi; hepsi de koskoca bir TISSSSSS çıktı. Binlerce kişiyi ligden çekilmeyi görüşeceğiz diye bir araya topladı. Sonuç yine koskoca bir TISSSSSS! Bir yıl sonra FB’yi yine hayal kırıklığı bekliyor…

  • HALİL KOZALAK14 Mayıs 2024 16:17

    EKSİYE RAĞBET OLSA BİT PAZARINA RAHMET YAĞAR İDİ. Aziz yıldırım zamanları geçti şimdi dünya bambaşka.

  • VS14 Mayıs 2024 13:41

    hala aziz yıldırımmı var bırakın bu yaşlı işleri

  • hasan14 Mayıs 2024 12:44

    Lukakunun  40 milyon bonservis bedeli,,bi de kendisine vereceksin,,,ohooo o,,hayal bunlar hayal.

  • yunus14 Mayıs 2024 12:43

    Morinho,,,dünyanın parasını ister,,bedava gelir mi? Aziz Yıldırım verecek mi o kadar parayı,,seçimi kazanmak için siyasiler gibi bol keseden atabilir.

  • ALİ KODUŞ14 Mayıs 2024 12:02

    Daha öncede ispanya yı dünya şampiyonu yapan Dell Boske, dünya rekoru kıran 35 maçta hiç yenilmeyen Jesus  alman teknik direktörler geldi FB şampiyon yapamadı ki bu yapsın şampiyon.Çünkü FB Türk futbolcular dünya pozitif futbolu ile alakası yoktur.eğer tam tersi olsa onları burada korlarmı idi.

  • orkun14 Mayıs 2024 11:36

    Ali Koç başkan Cim bom bom şampiıyon.

  • acacu14 Mayıs 2024 11:33

    Yahu bir çektirin gidin takımın başından, böyle bol keseden para harcayıp yıldız getirerek bu iş olsaydı şimdiye kaç kez takım şampiyon olurdu. Bu kafayla hem başarı gelmiyor, hem borç artıp duruyor.