E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Mehmet Büyükekşi'ye 5 soru---

Fenerbahçe'den Mehmet Büyükekşi'ye 5 soru

Fenerbahçe'den Mehmet Büyükekşi'ye 5 soru
08 Nisan 2024 - 18:57 borsagundem.com

Fenerbahçe, istifası istenen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye beş adet soru yöneltti

Fenerbahçe (#FENER), 18 Temmuz'da seçimli genel kurul kararı alan TFF'nin mevcut başkanı Mehmet Büyükekşi'ye beş adet soru yöneltti.

Sarı-lacivertlilerin yaptığı açıklamada yöneltilen altı soruyla birlikte seçimin yapılacağı tarihin, takımların yeni sezon çalışmalarını kısıtlayacağına vurgu yapılırken bu tarihin futboldaki mevcut kaos ortamının sürdüreceğinin altı çizildi

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin dün kamuoyuna yaptığı açıklama ile gündeme gelen,

18 Temmuz 2024 tarihinde TFF Olağan Mali Genel Kurulu’nun seçimli yapılmasına ilişkin kararına istinaden kendisine bazı basit sorular yöneltmek istiyoruz.

1-) Aldığınız Seçim kararına ilişkin, TFF Yönetim Kurulunuzun haberleştiği Whatsapp Grubunda kamuoyuna açıklama yapmadan önce herhangi bir paylaşım ya da görüş alışverişinde bulunulmuş mudur? Yönetim Kurulu üyelerinizin kaçı bu kararınızı kamuoyundan öğrenmiştir?

2-) Dün 17.00 saatlerinde yaptığınız açıklamalar neden TFF’nin resmi internet sitesinde ya da resmi sosyal medya hesaplarında yer almamaktadır?

3-) Yukarıdaki sorularımıza ek olarak, en önemli gördüğümüz soru ise; kamuoyu ile paylaştığınız Seçimli Genel Kuruluna ilişkin açıklamanıza ait alınmış bir Yönetim Kurulu kararı bulunmakta mıdır?

4-) 18 Temmuzda yapılacak bir Genel Kurul’un seçilecek yeni yönetim ve Türk futbolu açısından aşağıda belirtilen risk ve sıkıntıları doğuracağının farkında mısınız?

• Bu kaotik ortamın o tarihe kadar devam etmesi demek değil midir?

• Hakem klasman atamalarının, mevcut TFF Kurullarının yeni sezon planlamalarının yine bu yönetim tarafından gerçekleştirilmesi yeni gelecek yönetimin elini zorlaştırmayacak mıdır?

• 2024-2025 sezonu transfer dönemi lig statülerinin, oyuncu uygunluklarının, A takım listeleri kriterlerinin, kulüp lisans ve Finansal sürdürülebilirlik ilkelerinin mevcut yönetim tarafından belirlenmesi yine gelecek yeni yönetimin çalışmalarını ve hareket alanını kısıtlamak değil midir?

5-) 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacağını duyurduğunuz Seçimli Mali Genel Kurulunuzda aday olmayı düşünüyor musunuz? Şayet devam etmek gibi bir düşünceniz yok ise, neden 102 gün sonrası için Genel Kurul kararı aldınız?

6-) Bildiğinizi tahmin etmekle beraber, şu hatırlatmayı yapmak ihtiyacı duyuyoruz;

Yönetim Kurulu olarak, alacağınız karar ile TFF delegelerini en hızlı 22 gün içerisinde olağanüstü genel kurula çağırmanız mümkündür.

Bu şekilde, Milli Takımımız Avrupa Futbol Şampiyonası’na yeni Yönetim Kurulu ile gidebilir.

Kamuoyunun daha doğru bilgilendirilmesi adına tarafınıza yönelttiğimiz bu soruları en kısa zamanda yanıtlamanızı rica ederiz.

TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı: Temmuzda seçim var

 

Süper Lig kulüpleri Mehmet Büyükekşi'nin istifası için imza verecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Turkogluturk09 Nisan 2024 14:05

    Keske gs ayni olgunlukla davranip sahayi terketseydi.cocuklara gol atip alinan sampiyonluk olmaz olsun

  • Eripax09 Nisan 2024 11:30

    Ligten takımı çekeriz söylemi tamamen yayıncı kuruluşa baskı kurma yayıncıyı olası büyük gelir kaybıyla tehdit ederek Onların TFF yi, TFF nin de hakemleri baskı altına alıp ligin erken bitmemesi FB nin de şampiyon yapılması taktiğidir. Bu şike sürecinde tuttu, şimdi de işe yarayabilir ancak birgün millet bıkacak ya takım gerçekten ligi terketmek yada ligden atılmak zorunda kalacak. GS nin karşısına ezeli rakipFB yerine BJK nin önü açılıp BJK çıkarılacak Yeni nesil FB yi unutup gidecek. Özetle işin dozu kaçıyor.

  • Cantona09 Nisan 2024 11:15

    Ali bey kendisine bir kulüp satın alıp fantezilerini o kulüp üzerinde denesin, FB > 10x Ali .

  • borsacı09 Nisan 2024 09:02

    ALİ KOÇ spora degilde muhalefet partisi gibi fener büyük bir camia fenere zarar verip kupalardan mahrum kalması akıl işi degil biraz akil insanlar ali koça sportmenlik diye bir kurlda oldugunu anlatmalı herşe kavga gürültü yapan başkan fenere zarar verir.

  • Gakko 08 Nisan 2024 20:40

    O beş soruyu kendinize yöneltin ve Türk futboluna fitne sokmaktan vazgeçin derhal istifa edin.

  • bu düzen09 Nisan 2024 09:35

    hangi takım taraftarı olduğun belli. bu düzen aynen böyle devam etsin tamamen işinize geliyor.

  • Kamil 08 Nisan 2024 22:30

    Senin gibilerin burada ne işi var, belli ki buraya fitne fesatlık için gelmişsin.

  • Agah var08 Nisan 2024 19:19

    Zavallı memet