E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFidan'la görüşen Putin'den önemli açıklama---

Fidan'la görüşen Putin'den önemli açıklama

Fidan'la görüşen Putin'den önemli açıklama
11 Haziran 2024 - 21:18 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Fidan’la görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Türkiye’nin BRICS’in çalışmalarına yönelik ilgisini memnuniyetle karşılıyoruz” ifadelerini kullandı

Dışişleri Bakanı Fidan’la görüşen Rusya lideri Putin, “Türkiye’nin BRICS’in çalışmalarına yönelik ilgisini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında düzenlenen BRICS+ oturumu için bulunduğu Rusya'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kabul edildi.

Putin, “Türkiye’nin BRICS’in çalışmalarına yönelik ilgisini memnuniyetle karşılıyoruz” açıklamasında bulundu.

“Türkiye'yle ilişkilerin gelişmesini memnuniyetle karşılıyoruz” diyen Putin, “Tüm gelişmeler, dostum Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşiyor” dedi.

Putin'den tehdit gibi 'nükleer' çıkışı

 

Putin'den 'Gazze' yorumu

 

Putin'den açık tehdit: O zaman tamam!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recep kurtuluş 13 Haziran 2024 00:47

    Haçlı baru sahtekarlığı Amerika'nın kin yüzü ve geçmişleri söykırımlarla doludur Rusya dahildir bu emperyalistler yada koministler aynı ananın iki çoçuğudur bu briks te arkasında Amerika'dan kaçan o siyonist yahudi aileler var sözde bunlar demokratmış hiç unutmayalım ki bir ilacı bulan bu aileler hastalık yatıyorlar tedavi için doktor yetiştiriyorlar doktorda bak bunlar senin mudavimindir ölünceye kadar sizi besleyen donurdur ne iyileştir nede hasta et ki kazandıkları paraları ikimiz bölüşeçeğiz diye yetiştiriyorlar bunlarda aynı kafanın yarısıdır dünyaya huzur islamiyetle geleçektir hangi Müslümanlık değil öyle bir mükminler yetişeçekkin daha zalimlere karşı itikatlı imanı küvvetli nesiller olacak o zaman gerçek huzuru bulaçağız yüce ALLAH IM bu naletli israiloğullarını yok ettiğinde o günleri göreçeğiz inşallah

  • Turkogluturk12 Haziran 2024 06:15

    Elin gavuruna para gonderirken var kendi insanina yok.