E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFilenin Sultanlarından THY tepkisi---

Filenin Sultanlarından THY tepkisi

Filenin Sultanlarından THY tepkisi
26 Mayıs 2024 - 18:38 borsagundem.com

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, Milletler Ligi maçları için ABD'ye 13 saatlik tarifeli uçakla seyahat edeceklerine tepki gösterdi. THY'den yapılan açıklamada sorumluluğun Türkiye Voleybol Federasyonu'na ait olduğu ifade edildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, Hande Baladin, Zehra Güneş, Ebrar Karakurt ve takım kaptanı Eda Erdem, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile ABD'ye Milletler Ligi maçları için 13 saat boyunca ekonomi sınıfında seyahat edecek olmalarına tepki gösterdiler.

Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam. Bize gelince ekonomi" notuyla paylaşım yaparken takım kaptanı Eda Erdem, THY’yi etiketleyerek "13 saatlik ABD uçuşu başlasın. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulunuz" ifadelerini kullandı.

"En azından koridor ayırmışsınız" diyerek THY'ye tepkisini gösteren Zehra Güneş'e ve takım arkadaşlarına destek veren Hande Baladin, "Geçmişler olsun" dedi. Simge Aköz ise "Kendi imkanlarımızla dahi, daha konforlu bir uçuş imkanı tanımadığınız için teşekkürler" sözleriye tepki gösterdi.

THY'DEN AÇIKLAMA

Voleybolculardan gelen tepkilerin ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğunun ilgili federasyona ait olduğunu söyledi.

X platformu üzerinden paylaşımda bulunan Üstün, şu ifadeleri kullandı:

"Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır."

Filenin Sultanları Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)