E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan 6 gollü galibiyet---

Galatasaray'dan 6 gollü galibiyet

Galatasaray'dan 6 gollü galibiyet
09 Mart 2024 - 03:12 borsagundem.com

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Galatasaray, kendi seyircisi önünde Rizespor'u 6-2 mağlup etti. Sarı Kırmızılı ekipte Kerem Demirbay 3 gol ile yıldızlaştı

Süper Lig'in lideri Galatasaray, taraftarı önündeki maçta Çaykur Rizespor'u 6-2 ile geçti. Kerem Demirbay'ın hat-trick yaptığı maçta Köhn ve Torreira da siftah yaptı!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. RAMS Park'taki mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 6-2 kazanarak üst üste 10. maçını kazandı ve haftayı lider kapatmayı garantiledi.

Oynadığı son 9 lig maçını da kazanan Galatasaray, Rizespor karşısında da rahat bir oyun çıkardı. Lider'e 3 puanı getiren golleri 9'da Köhn, 31'de Torreira, 40, 45 ve 64'te (P) Kerem Demirbay ve 85. dakikada Icardi kaydetti.

İSTANBUL'DA GOL FESTİVALİ

Konuk takım golleri ise 38'de Hojer ile 61. dakikada Olawoyin'den geldi.

Galatasaray bu sonucun ardından ligin geride kalan 29 maçlık bölümünde 25 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 78 puan topladı. Çaykur Rizespor 12. yenilgisini tadarak 39 puanda kaldı.

9. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Mertens'in sağ taraftan kullandığı kornerde, savunmanın uzaklaştırdığı meşin yuvarlağa ceza yayı üzerinde bekletmeden vuran Köhn, fileleri havalandırdı.

31. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Icardi'nin pasında meşin yuvarlakla buluşan Zaha, ceza sahasının sol çaprazından şutunu çekti. Kaleci Gökhan'dan dönen topu tamamlayan Torreira, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0

HOJER HARİKA GOLLE FARKI BİRE İNDİRDİ

38. dakikada Çaykur Rizespor farkı 1'e indirdi. Sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Shelvey'in pasıyla topla buluşan Hojer, ceza sahası dışından şutunu çekti ve meşin yuvarlağı filelerle yolladı: 2-1

40. dakikada Galatasaray, farkı yeniden 2'ye çıkardı. Mertens'in pasında topla buluşan Kerem Demirbay'ın şutunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-1

45. dakikada Galatasaray bir gol daha attı. Kerem Aktürkoğlu'nun pasında Icardi, topu Kerem Demirbay'a indirdi. Kerem Demirbay, ceza yayından çektiği şutta meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 4-1

61. dakikada Hojer'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Olawoyin ön direkten diziyle vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu: 4-2.

KEREM DEMİRBAY'DAN 3 GOL

Rizespor'un golünden bir dakika sonra Mertens, Hojer'in faulüyle ceza sahasında yerde kalınca hakem beyaz noktayı gösterdi. Takımın penaltıcısı Icardi, hat-trick yapma şansı olan Kerem Demirbay'a topu bıraktı. Kerem sol ayağıyla penaltıdan skoru 5-2 yaptı.,

Maçın son golünü Mauro Icardi kaydetti. Tete'nin pasında cea sahasının sağ çaprazından vuruşunu yapıp kaleciyi çaresiz bırakıp ağları sarstı: 6-2.

Galatasaray'ın konuğu Çaykur Rizespor

 

Galatasaray'da 'Oliveira' krizi: Flaş karar!

 

PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,23
En Yüksek: 8,34
En Düşük: 8,03
Değişim 2,88 %
FK: 24,61
PD / DD: -4,71
İşlem Hacmi 565.386.395
Toplam Adet: 69.302.985
Ağırlıklı Ort.: 8,16
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçkar KAPLANI10 Mart 2024 10:35

    Tarafsız bir hakem olsaydı maçın gerçek sonucu bu olmayacaktı. Rize sporun ofsayt gerekçesi ile verilmeyen golu, verilmeyen %100 penaltısı var. Gs nin ise penaltısı gerçek bir penaltı değildi, 4. gol öncesi de kesin faul olan pozisyon devamında gol geliyor. Hakemler güçlünün yanında olunca sonuç böyle oluyor.

  • YUSUF KALEKAPISI09 Mart 2024 10:53

    Gelinde yenmeyin GS üç futbolcusu ile Rizespor takımı kurulur...Ülkemizde 1000 defa şampiyon olsan benim için bir önemi yoktur.Avrupa kupalarında ismi cişmi duyumamış bir takıma nasıl yenilirler.bunların horuzlukları buraya kadar.