E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım internet sitesi yenilendi---

İnfo Yatırım internet sitesi yenilendi

İnfo Yatırım internet sitesi yenilendi
05 Haziran 2024 - 11:59 borsagundem.com

Sermaye piyasalarında 30 yıldan fazla faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım internet sitesini yeniledi. Yeni internet sitesi ile yatırımcılara daha hızlı, daha sade ve daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Öncü olma misyonuyla hareket eden İnfo Yatırım dijital yüzünü yansıtan internet sitesini yenileyerek yayına aldı. www.infoyatirim.com adresini ziyaret eden kullanıcılar daha modern ve kullanıcı dostu ara yüzle yatırım dünyasında farkını ortaya koyabilecek.

Platformda finansal terimler sözlüğü, detaylı araştırma ve analiz dokümanları, eğitici blog içerikleri ve halka arz takvimi gibi pek çok hizmet bir arada sunuluyor. Ziyaretçiler sadece 4 adımda hesap açarak iNFO Yatırım ailesine katılıp, avantajlı yatırım fırsatlarından yararlanabiliyor.

“Finansal dünyada güvenilir bir yol arkadaşı”

Konuyla ilgili İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül şunları söyledi:

“Yenilenen websitemiz ile daha hızlı, daha sade ve daha kullanıcı dostu bir platformla ziyaretçilerimizin yanındayız. Web sitemizi ziyaret ederek en güncel borsa verilerini takip edip, piyasa hareketlerinden haberdar olabilir, merak ettiğiniz hisse senetlerinin analizlerine dakikalar içinde ulaşabilir ve halka arz edilen şirketlerin tüm halka arz detaylarına tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca yatırım yolculuğunuzda size rehberlik edecek blog yazılarımızla finansal piyasalara dair bakış açınızı genişletebilirsiniz. Finansal dünyada bir yol arkadaşı arıyorsanız hemen www.infoyatirim.com adresini ziyaret edin.”

Borsa İstanbul’da gerçekleşen İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’na büyük ilgi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)