E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin'O Ses' Hasan Doğru ---

'O Ses' Hasan Doğru

'O Ses' Hasan Doğru
21 Ocak 2014 - 00:45 borsagundem.com

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Star TV'de yayımlanan O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon Hasan Doğru oldu

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye'nin final gecesinde şampiyon Zonguldaklı Hasan Doğru oldu. O Ses Türkiye'de finale damga vuran isim ise Gökhan Özoğuz oldu. 4 yarışmacısıyla finale tek başına çıkan Athena Gökhan kendisiyle mücadele etti.

O Ses Türkiye'de finale Athena Gökhan'ın takımından 4 kişi kaldı. Ersin Yılmaz, Hasan Doğru, Mert Demir ve Abdullah Cilviz aynı takım için birbirleriyle yarıştı. Finalin ilk bölümünde 4 yarışmacı ikişer şarkıyla performanslarını sergiledi. SMS oylarının açıklanmasıyla Mert ve Ersin yarışmaya veda eden isimler oldu. 

Tenor sesiyle tüm Türkiye'nin hayran olduğu Hasan Doğru ve özellikle Türk Sanat Müziği eserlerindeki icrasıyla büyük beğeni toplayan Abdullah Cilviz, ikinci bölümde yeniden ikişer şarkıyla performanslarını sergiledi. 

İki finalist yarışmacı için kullanılan SMS'lerden Abdullah Cilviz yüzde 38'ini alırken SMS'lerin yüzde 62'sini alan Hasan Doğru şampiyon oldu. 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)