E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖzbek'ten Mourinho yorumu: Bayağı endişelenmişler---

Özbek'ten Mourinho yorumu: Bayağı endişelenmişler

Özbek'ten Mourinho yorumu: Bayağı endişelenmişler
01 Haziran 2024 - 17:00 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevine Mourinho'yu getirmesine ilişkin, "Mourinho, çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeniden başkan seçilmesinin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Özbek, transfer süreci ve Fenerbahçe-Jose Mourinho birlikteliği ile ilgili de konuştu.

Özbek, "Her zaman yaptığımız gibi seçimlerden sonra, mazbata alındıktan sonra yönetim kurulu olarak ilk işimiz Atatürk'ümüzü ziyaret etmek ve ona bağlılığımızı, onun aydınlattığı yolda kurduğu Cumhuriyet'in izinde yürüdüğümüzü ifade ederek burada hatıra defterini imzalıyoruz." diye konuştu.

Galatasaray'ın Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk kupasını kazandığını hatırlatan Özbek, şunları kaydetti:

"İkinci yüzyıla başlarken 101. yıl itibarıyla o kupayı da kazandık. Galatasaray'ın bundan sonraki faaliyetleri bildiğiniz gibi Ali Sami Yen Bey'in ifade ettiği gibi Avrupalı takımları yenmek olarak bir misyonumuz var. Şimdi onun için hazırlanıyoruz. Buradan bütün Galatasaraylı taraftarlara, tüm Galatasaray'ı sevenlere selam gönderiyorum. Onların artık şehirleri sarı-kırmızı bayraklarla donatmasını istiyorum ve yeni sezonun da Türkiye'deki futbol kulüplerinin hepsi için, Süper Lig'i, Birinci Ligi, İkinci Ligi, amatör ne kadar varsa hepsi için güzel bir yıl olmasını diliyorum. Şimdi hazırlık dönemi, bir müddet sonra ligler başlayacak. Güzel bir yarışma, güzel Türk futbolunu bir kademe daha yukarıya taşımak için gereken tedbirler alınmış olarak inşallah güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum."

UEFA Şampiyonlar Ligi hazırlıklarına yönelik başkan Özbek, "Şampiyonlar Ligi için evet bir play-off oynayacağız. Dolayısıyla bunun hazırlıkları zaten çok önceden yapılıyordu. Maalesef yarış bu sene iki takım arasında geçti, yani çok önceden Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlar belliydi. Onun için de hazırlıklarımız çok önceden başlamıştı, şu anda işte transferler bu ayın sonuna doğru başlayacak. Biz hazırız, inşallah taraftarımızı memnun edecek, onları mutlu edecek bir takımı kurmak için çalışıyoruz. Tabii lig de önemli ama ana hedefimiz Avrupa'da başarıyı yakalamak. Bu sene onun için büyük gayret gösteriyoruz, kimse merak etmesin. Biz hazırız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho ile görüşmelere başladığını açıklamasına yönelik soruya Özbek, şöyle yanıt verdi:

"Vallahi değerlendirmesini siz yapacaksınız. Yani şimdi Mourinho, çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için çok yüksek maliyetli, çok daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez, Galatasaray Galatasaray'dır. Galatasaray her zaman kazanan takımdır. Özellikle mayısa da gelince artık herkes mayısın kimin olduğunu, mayısların kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. Beşinci yıldızımıza hazırlanıyoruz, inşallah önümüzdeki sezon sonunda da beşinci yıldızı takmış olacağız. Yine burada buluşuruz, inşallah onu da tekrar sizlerle burada paylaşırım."

Erdoğan'dan Özbek'e tebrik telefonu

 

Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkan seçildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,30
En Yüksek: 8,44
En Düşük: 8,27
Değişim -0,72 %
FK: 24,82
PD / DD: -4,75
İşlem Hacmi 115.411.440
Toplam Adet: 13.839.954
Ağırlıklı Ort.: 8,36
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum03 Haziran 2024 08:33

    vay canım kedı ulasamadıgı cıgere mumdar dermıs vah vah vah

  • Sinek ikili 03 Haziran 2024 08:25

    Biri mi konuştu ses mi geldi vızıltı gibi

  • Kamil 02 Haziran 2024 00:11

    Real madrid zaten yıllardan beri çok endişeli olduğu için en iyi topçu ve teknik direktörleri alıyor… adam kıskançlığından ne yapacağını şaşırmış… Gs nin yönetimi çok ezik…

  • Süper Mario Drsn02 Haziran 2024 15:15

    Bu ezik adam himmetci don sever tayfasının destekleri kesilince ne yapacak bakalım

  • Yorum01 Haziran 2024 23:25

    Aynen çünkü şebekenin bu kadar geniş olduğunu idrak edememişlerdi sende fark etmez diyorsun biz her türlü hakemlerle şampiyonuz diyorsun bu sene en az 12 maçta hakemin kritik hatası var gs lehine maçı gs ye kazandıracak hatalar artık hatamı onu da biz bilmiyoruz siz daha iyi bilirsinizeğer doğru yönetilseydi gs 70 puandan fazla puan alamazdı zaten bu işi açıklayan takke in düşüp kelin göründüğü maç 6s fener maçı ortada hakemin 6s ye nasıl çalıştığı ortada 10 kişi kalan fenerin oynadığı futbol eze eze yenmesi birde deplasmanda eğer 6s fener sahasında 10 kişi kalsaydı bu kadroyla fener 6 atardı neyse kime anlatıyoruz ki onlar zaten biliyor neyin ne olduğunu bizden daha iyi biliyorlar biz yeni yeni idrak ediyoruz şebekenin büyüklüğünü

  • ALİ TEL01 Haziran 2024 19:24

    Haklısın başkanım.Keşke Ali Koç yine başkan seçilse çok güzel olur derim.O zaman yine şampiyonuz.

  • Erdoğan RENÇBEROĞLU01 Haziran 2024 18:33

    Sayın Başkanım, siz belki kupayı aldınız ama Fenerbahçe sizi 10 kişi ile yenmedi mi. Şampiyon takıma ilk mağlubiyetini tattırmak kadar güzel bir duygu var mı ya. Biz Mourinho yu sizden korktuğumuz için değil, arkanızdaki güce rağmen size korku salmak için aldık. Acaba korkmaya mı başladınız...

  • Adil Rekabet02 Haziran 2024 09:50

    Tam bir züğürt tesellisi. FB, her yıl GS’yi yensin ama şampiyon GS olsun. Önemki olan rakibini yendiğinde şampiyon olabilmek. Örneğin bir önceki sene hem Kadıköy’de hem de Ali Yen’de toplamda 6 gol atarak 6 puan alan GS şampiyonluğa ulaştı. Biz sizi yendik hikayeleri ile ancak avunursunuz. Ama tarih hiç ikincileri yazmaz. İkinciler yıllar önce Bursaspor’un şampiyon olduğu yıldaki gibi “şampiyon oldum”su duygusu ile hayal kırıklıklarını yaşamaya devam eder.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL01 Haziran 2024 19:23

    Sen sonuça bak.bir maçta ve 10 kişi ile yeneni şampiyon yapmıyorlar.

  • mezarci 01 Haziran 2024 17:52

    fotbolun deyil kisilerin seviysi

  • Sai01 Haziran 2024 17:31

    Futbolun seviyesi