E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Oğan adaylığını açıkladı---

Sinan Oğan adaylığını açıkladı

Sinan Oğan adaylığını açıkladı
21 Kasım 2015 - 14:25 borsagundem.com

MHP'de Devlet Bahçeli'ye ilk rakip çıktı. Sinan Oğan resmen MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

7 Haziran seçimleri öncesinde MHP’den ihraç edilen ancak geçtiğimiz günlerde yargı kararıyla partisine geri dönen MHP eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan adaylığını resmi olarak açıkladı. Adaylığın düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Oğan, MHP yönetimine kongreyi toplaması çağrısı da yaptı.

AKŞENER’İN DE İSMİ GEÇİYOR
MHP’de Bahçeli’nin karşısına rakip olarak eski İstanbul milletvekili Meral Akşener’in de ismi geçiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akıl oyunu21 Kasım 2015 18:32

    Akşener, oğan birleşin bahçeli püskevit yesin

  • bozkurt21 Kasım 2015 17:50

    Genelbaşkan değişirse bahçeliye yazık olmazmı,adamcazın iktidarla işi yokki ,demeç versin yeter.NASIL OLSA İKTİDARI ERDOĞAN GÖTÜRÜYOR.

  • Mete21 Kasım 2015 16:59

    MHP.nin başında ,yıllardır varlık gösteremiyen Sn.Bahçeli ,hemen ayrılmalı,yeniden kan verilmelidir,MHP.ye.Sn.Sinan Oğan dürüst bir Türk milliyetcisi,İnşaallah başarılı olur da MHP iktidara koşar...

  • ALPTUĞ21 Kasım 2015 16:42

    Tüm ÜLKÜCÜLER birlik beraberlik kardeşlik ruhu ve gururu içersinde hareket etmeli hiç kimsenin etkisi altında kalmadan demokrasi şöleni içersinde yeni genel başkanını ve yönetiminİ, seçmeli SİNAN CENABI ALLAH yolunu bahtını açık etsin sen sağlam iyi yiğit bir ÜLKÜCÜSÜN.

  • KARTALY32321 Kasım 2015 15:35

    SIRADA CHP VAR ZATEN HER DAİM YORUMLAMIŞDIM. KILIÇDAROĞLU İSTİFA EDECEK DİYE.. BOŞ ADAM DEĞİLİZ AZ ÇOK SİYASİ VE EKONOMİ GELİŞMELERİ TAKİP EDEN KERİZLERDEN BİR TANESİYİZ.ÇIKARIMIZ YADA İLİŞKİMİZDE YOK...VATAN SEVDASI HARİÇ