E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de kim şampiyon olacak? İşte ChatGPT'nin tahmini---

Süper Lig'de kim şampiyon olacak? İşte ChatGPT'nin tahmini

Süper Lig'de kim şampiyon olacak? İşte ChatGPT'nin tahmini
26 Mayıs 2024 - 15:15 borsagundem.com

ChatGPT'ye Süper Lig'de kimin şampiyon olacağı soruldu. Yapay zekâ botu skor tahmininde bulunarak zafere ulaşacak takımı açıkladı.

Trendol Süper Lig'de liderlik müdacelesi son haftadaya kadar devam ederken, şampiyonluk ipini kimin göğüsleyeceği futbolseverler tarafından merak ediliyor. Galatasaray'ın 3 puan farkla avantajlı konumda olduğu yarış ile ilgili Yapay Zekâ platformu 'ChatGPT’ dikkat çeken bir tahminde bulundu.

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oynayacağı maçların sonuçlarına ilişki yapay zekâ tahminleri:

1. Fenerbahçe - İstanbulspor

- Fenerbahçe'nin iç sahada, küme düşen İstanbulspor karşısında favori olduğunu söyleyebiliriz. İstanbulspor'un motivasyonu düşük olabilir ve Fenerbahçe güçlü kadrosuyla maçı kazanma ihtimaline sahip. 

Tahmin: Fenerbahçe 3-0 İstanbulspor

2. Konyaspor - Galatasaray

- Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a karşı oynayacak. Konyaspor kümede kalmak için en az 1 puan almak zorunda. Bu yüzden çok motive olacaklar. Ancak Galatasaray en az 1 puan alarak şampiyonluğunu ilan edecek.

Tahmin: Konyaspor 1-1 Galatasaray

Bu tahminlere göre Galatasaray, Konyaspor'dan 1 puan alarak şampiyon olur. Fenerbahçe ise kazanmasına rağmen Galatasaray'ın puan kaybetmemesi nedeniyle ikinci sırada kalır. Ancak futbol sürprizlerle dolu bir oyun, her türlü sonuca hazırlıklı olmak gerekir. (Sözcü)

Süper Lig'de şampiyonluk maçlarının VAR hakemleri belli oldu

 

Fenerbahçe'den Bonucci'ye veda

 

Galatasaray’dan 4 Fenerbahçeli futbolcu için TFF başvurusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik27 Mayıs 2024 08:22

    Kaplumbağa Tuki'nin tahminleri yapay zekadan daha fazla tutuyordu. Yapay zekanın yazılımını yapanların zekaya ihtiyacı var.