E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den yeniden diriliş hareketi---

AK Parti'den yeniden diriliş hareketi

AK Parti'den yeniden diriliş hareketi
05 Eylül 2019 - 12:00 borsagundem.com

AK Parti Genel Merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "En azimli, en dinamik isimleri partimizin yönetimine kazandıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşuyor. Erdoğan, "Kongre sürecinde delege listelerinin yenilenmesi beldelerden başlayarak ilçe ve il kongrelerinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Tüm bu çalışmaların temmuz ayına kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. En azimli, en dinamik isimleri partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız" dedi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğan dagdelen08 Eylül 2019 13:10

    insanlar işsiz siz kalkmış yeni partiyle ugrasiyorsunuz yazık değilmi bu insanlara nereye kadar zamlar olacak artık neden bir çüzüm öğretmiyorsunuz ülke resmen batmış durumda iş bulamıyoruz artık birde başımıza suriyelileri musalat ettiniz nede olsa koltugunuz sağlam Allah aşkına bu gariban insanlar hiç mi aklınıza gelmiyor bakın kış geldi ne olacak şimdi hayat hepte durma noktasına gelecek bunun da hesabını yaptınız mı...Allah yardımcımız olsun

  • Gençlik05 Eylül 2019 16:32

    Her uygulamanız yanlış Reis. Yerinizi gençlere bırakın. Yaşlandınız artık.

  • ersan05 Eylül 2019 13:14

    büyük sehırlerdekı saltanat için ne düşünüyorsunuz..örnek esenlerdekı arsalar .ibbb.dekı araçlar..hergün herseye zamlar..siz dahale siyaset yenı partı ile urasıyosunuz.çbş.

  • Reis05 Eylül 2019 13:13

    Hâlâ aktif dinamik konuşkan laf yapan siyasetçi peşindesin. Yanlışta ısrar edeceğine yukarıda 5 mlyn eyt li "meee liyor" Aşağıda 5 mlyn genç işsiz var bunları yer değiştir 10 mlyn aileleriyle 30 mlyn rahatlasın! Bu memleket sadece tuzu kurulardan ibaret değil! Uyarmadı deme yoksa ilk seçimde "emekli" olacaksın.

  • ferat05 Eylül 2019 12:25

    siz cumhurbaşkanı oldunuz artık partili olmamanız gerekir