E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiBabacan: Yüzde 10 olan işsizliğin yüzde 5'i...---

Babacan: Yüzde 10 olan işsizliğin yüzde 5'i...

Babacan: Yüzde 10 olan işsizliğin yüzde 5'i...
15 Ocak 2014 - 19:09 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'deki işsizlikle ilgili açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Bir yatırımcı için 'Ben Türk hukuk sistemine, yargı sistemine güveniyorum. Bir problem çıktığında ben mahkemelere başvururum ve mahkemeler hızlı ve adil karar alır' kanaatini oluşturamazsak 25 bin dolarlık milli gelir bir hayal olarak kalır orada. Hukuk ve eğitim ekonomimizi bundan sonraki dönemde ya daha da yükseltecek aksi takdirde ekonomi üzerine büyük set çekecek" dedi.

Babacan, "Türkiye'deki yüzde 10 olan işsizliğin yüzde 5'i işgücü piyasasında gerekli reformları yapmamamızdan kaynaklanıyor" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Goldaszede15 Ocak 2014 22:53

    Sayin Bakan,Goldas,da yapilan soygun sonucu tum birikimim elimden alindi,Bu soygun tum yetkililerin gozu onunde oldu,Umarim hak hukuk adalet yerini bulurda hakkimiz iade edilir

  • can15 Ocak 2014 20:51

    sn babacan önemli olan genç işsizlik %20 ye dayandı,bir süre 60 üniversite açıp düşük gösterdiniz ama çığ gibi artıyor

  • mehmet15 Ocak 2014 20:37

    yargıçlar cumhuriyeti olarak ülke ekonomisinin projelerini askıya alırsınız tabiki işçizlik oranı arttacaktır buda faizi tetikleyecektir hiç bir hukuk adamı bu ülkenin yatırımcısı ve emekçisinin ekmegigle oynayamaz bu hukugun evrensel hukuk kurallarına getirilmesi gerekir aksi halde tüm vatandaşlar etkilenir

  • mehmetcik15 Ocak 2014 20:07

    kardaşım 2 kuruşa insan çalıştırıyorsunuz, insanca çalışmak bu mu?