E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakanlar Kurulu’nda önemli kararlar alındı---

Bakanlar Kurulu’nda önemli kararlar alındı

Bakanlar Kurulu’nda önemli kararlar alındı
08 Eylül 2014 - 16:11 borsagundem.com

10 işçinin can verdiği Torunlar İnşaat’taki kaza ve iş kazaları bugün Bakanlar Kurulu’nda ele alındı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bugün yapılan Bakanlar Kurulu’nda 10 işçinin ölümü ile sonuçlanan İstanbul’da inşaatta yaşanan asansör kazasının detaylı olarak irdelendiğini belirterek, “Yaşanan olay ve iş kazaları ile ilgili önemli kararlar alındı” dedi. TBMM Genel Kurulu’nda kaza ile ilgili söz alan Bakan Elvan, ölenlere rahmet, ailelerine de başsağlığı dilerken, bugün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısına da değindi. Toplantıda yaşanan olayın ve iş kazalarının detaylı olarak değerlendirildiğini belirten Elvan, “İş kazaları konusunda önemli adımlar atıldı. Hükümet sözcümüz, toplantı sonrasında alınan kararları aktaracak” diye konuştu.(Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa08 Eylül 2014 23:37

    Sayın Davutoğlu olen işçileri şehit diye nitelemeniz hangi acıyı dindirecek, insanları siyasi gucunuzle bu kadar tahakküm altına almanız hangi vicdana sığar, kutsal kitabimizda sehit mertebesine ulasan insanlarin durumu açıktır, şantiye işçileri diye bir tabir yoktur.

  • vatandaş08 Eylül 2014 19:57

    Uluslararası iş sözleşmesi İLO SÖZLEŞMELERİni Türkiye imzalasın.Masal anlatmayı bırakın...İnsanların madii zaaflarından yararalanılmasının önüne ancak bu şekilde geçilir...

  • tv08 Eylül 2014 17:17

    ne yazıkki günümüz türkiyesinde şirket sahipleri için önce para insan dahasonra geliyor

  • baturayersin08 Eylül 2014 16:47

    TÜRKİYE MUZ CUMHURİYETİ MİLETİ KANDIRKAKTAN BAŞKA NE YAPIYORLAR ÇOGU YERDE YERDE SGK YAPIYOR AMA DÜZGÜN GÖSTERMİYOR YARISI ELDEN YARISINI BANKADAN İSTEGİBİ ÇALIŞITIYOR VİZDANINA KALMIŞ RESMEM KÖLELİK DEVLET BUNU BİLDİGİ HALDE GÖZ YUMUYORLAR ÖLDÜMDE TİHSAH GÖZYAŞLARI AH VA