E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona başkanından flaş Arda açıklaması---

Barcelona başkanından flaş Arda açıklaması

Barcelona başkanından flaş Arda açıklaması
30 Haziran 2023 - 12:49 borsagundem.com

Barcelona Başkanı Joan Laporta Arda Güler'i kadrosuna katmak istediklerini açıkladı. Laporta Fenerbahçe'nin genç yıldızı için transferi bitirmeye çalıştıklarını söyledi

Dünya devlerini peşine takan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında bomba bir gelişme daha yaşandı.18 yaşındaki milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Barcelona, sportif direktör Deco'yu İstanbul'a gönderirken, Katalan ekibinin başkanı Joan Laporta çaprıcı bir açıklamada bulundu.

"ARDA GÜLER TRANSFERİNİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Deco'nun Arda için İstanbul'a gittiğini belirten Laporta, "La Liga Yönetimi, gelecek sezonun planlamasını yaparken, Finansal Fair-play'i etkilemeden bu süreci yürütmemizi sağlıyor. Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu ve transferi bitirmeye çalışıyoruz." dedi.

"GELECEK SEZON İÇİN İSTİYORUZ"

Joan Laporta, Arda Güler'i uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, "Scout ekibimiz uzun zamandır Arda'yı takip ediyor. Deco'nun da bu konuda değerli fikirleri var. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Arda Güler ile Barcelona'nın dışında Real Madrid, Sevilla, Milan, Dortmund, Ajax gibi kulüpler de ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 35 resmi maça çıkan 18 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 6 gol 7 asist kaydetmişti. Arda Güler ile U21 Milli Takımı'nda birlikte forma giyen Kenan Yıldız, 10 numara pozisyonunun yanı sıra hücum hattının tüm bölgelerinde görev yapabiliyor.

YERİNE GELECEK İSMİ AÇIKLADILAR

Öte yandan her gün Avrupa basınında manşetleri süsleyen Arda Güler hakkında İspanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.Başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arda Güler'e veda etmeye hazırlanan Fenerbahçe, milli futbolcunun yerine gelecek ismi de belirledi.

Marca'nın haberine göre Fenerbahçe, Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ı gündemine aldı. Arda Güler'in boşluğunu kaliteli ve genç bir oyuncuyla doldurmak isteyen sarı lacivertliler, geçen sezon Bayern Münih alt yapısından Juventus alt yapısına transfer olan gurbetçi oyuncunun peşine düştü.

Juventus'un 2025 yılına kadar sözleşmesi olan yıldız oyuncuyu elinde tutmak istediği ve yeni sezon öncesi ABD kampına dahil etmeyi planladığı belirtildi. Sezonu 15 gol ve 7 asistle tamamlayan Kenan Yıldız, ayrıca geçen yıl İtalya Gençlik Ligi'nde sezonun en iyi 11'ine seçildi.

Real Madrid'in Arda Güler planı ne?

 

Fenerbahçe'de transfer çılgınlığı!

 

Fenerbahçe'ye piyango: Arda derken ters köşe...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali02 Temmuz 2023 19:09

    Bakin bu cocugu bir hic yapacaksiniz...yapmayin etmeyin..ey medya simarta simarta...asiri yuk yùkluyorsunuz gerceklesmese yikilip.gidiyo..guclu..degil..turk insani zzafi belli...nedir bu ya..zarariniz var bun bilin.

  • Fhr01 Temmuz 2023 02:12

    Yeni emre mor.

  • FİNANS DÜNYASI30 Haziran 2023 14:10

    Basın ortalığı kızıştırıyor milletin aklını karıştırıyor sonra bunlar avrupaya gidiyorlar başalırı olamıyorlar bir sene sonra tekrar geri geliyorlur gönderin gitsin.