E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​"Çok büyük hayal kırıklığı"---

​"Çok büyük hayal kırıklığı"

​Çok büyük hayal kırıklığı
06 Aralık 2013 - 00:10 borsagundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü maç sonrası yaptığı açıklamalarda yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi

Ziraat Türkiye Kupası 4. kademe maçında Bucaspor'a 2-1 yenilerek elenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz ama bundan sonra lige döneceğiz" dedi.
Bilic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Bucaspor'u tebrik ederek başladığı konuşmasında şunları kaydetti:

"Tamamen hak ederek bizi elediler. Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kupada hedefimiz vardı ancak beklediğimizi bulmadık. İlk 45 dakikayı hiçbir şey oynamayarak çöpe attık. Hiç bir fırsat yaratamadık. Orta sahada top kayıpları yaptık. Bunların birinde Bucaspor golü buldu. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladık ve çok daha iyi oynamaya başladık. Beraberlik golünü de bulduk. Ancak Ricketts kişisel becerisiyle bir gol attı ve maçı çeviremedik. Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz ama bundan sonra lige döneceğiz"
Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin kupada aldığı sonuçların Süper Lig takımları için bir uyarı olduğunu kaydeden Bilic, "Bu skorları Bucaspor gibi alt lig ekipleri için de umut ışığıydı. Biz maçın tehlikeli olabileceğini anlatmaya çalışmıştık" dedi.

Bilic, bazı oyuncuları dinlendirdiğini, bazılarının da hafif sakatlıkları olduğunu, ancak bugün mücadele edenlerin beklentinin altında kaldığını ifade etti.

Beşiktaşlı oyuncu Motta da, maçın başında müsabakanın zor olacağını bildikleri, alt lig takımlarının bu tür maçlara daha iyi konsantre olduğunu söyledi. Rakiplerinin daha iyi oynadığını ve kazandığını kaydeden Motta, "Rakibimizi kesinlikle küçümsemedik ancak elendik. Ligde kalan maçlarımıza bakacağız" dedi.
Gökhan Töre ise Türkiye Kupası'nda üzücü bir mağlubiyet aldıklarını, artık tek hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu söyledi. Artık Sivasspor maçını düşündüklerini belirten Gökhan Töre, "İyi hazırlanıp, önümüzdeki Sivasspor maçı için iyi antrenman yapıp önümüzdeki maça bakacağız" diye konuştu.
Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Sivasspor'la karşılaşacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)