E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüEmkel: Tahtadan çıkıyorlar mı?---

Emkel: Tahtadan çıkıyorlar mı?

Emkel: Tahtadan çıkıyorlar mı?
09 Kasım 2010 - 00:01 borsagundem.com

Emek Elektrik hisselerinde uzun süredir pozisyon alan grubun hissede çıkmaya başladığı konuşuluyor

Emek Elektrik hisselerinde yaşanan düşüş sonrası borsa kulislerinde hissede pozisyon alyan grubun tahtadan çıkmaya başladığı konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı01 Aralık 2010 21:15

    fck takdir ettim seni kesin kağıtla uğraşanları tanıyorsun...teşekkürler....

  • _fck_29 Kasım 2010 21:43

    '' yazdıklarım kimse için alış sebebi olmasın çünkü bu kağıt pek güven vermeyen ne olacağı belli olamyan bir kağıt. '' başta söylediğim gibi bu kağıdın ne yapacağı belli olmaz bugün iki dip yaparak 1.01 den kappattı ama çok kısa zamanda piyasaların etkisi ve emkeldeki kötü gidişatın devam etmesi ile dahada aşağıları 0.60-0.65 kuruşlarıda görebilir ya da hiç tahmin edilmeyecek bi şekilde 2.00 üstünede çıkabilir. gelelim tahminime bu kağıdı uzun süredir takip ediyorum kağıta giren kişi ve grubun gün sonunda son saniyelerde dahi çok yüklü miktarda alımlar yaptığını gördüm bu alımlarını 1.40 seviyelerinden dahi gerçekleştirdi bu alımlardan sonra al ben yiyemedim sen ye diyeceklerini zannetmiyorum 1-2 haftadır yaşanan düşüşün ardına bugün yaşanan düşüşün kağıt toplamının son hamleleri olduğunu düşünüyorum tahminim çok kısa zamanda bu kağıdın ( en erken 1 hafta en geç 3 ay ) 2 nin üstüne kendini atacağınıdır. artı bu kağıttan hiç kar etmeden çıkalım deseler dahi kağıdı bi seviyeye getirmek için ilk etapta kendi mallarını kendileri alıp kağıtı sürüklemeleri gerektiğinden bu seviye 1.45 altı olmayacaktır. son olarak söylemek istediğim kağıda hiç girilmedi ise bulaşılmaması eğer girildi ise dahada şiddetli aşağı gidişatın devam etmesi halinde zararın kesilmesi için kağıdın belli bir miktarını elden çıkarmasıdır.Aynı zamanda kağıtta yukarı yönlü haraket başlarsa ve bu haraket hacimle beraber seans içinde tavan ve tavana yakın olarak biribirini atak kovalarsa 2 üstünün beklenerek satış yapılmasını eğer çıkış düşük seviyelerle devam edip bir iki seansta biraz tavana yakın haraket yapıp gitmesi haline 1.40 seviyelerinden satış yapılmasını öngörüyorum. yazdıklarımı ne alım ne satım tavsiyesi olarak kabul edin kendi tahminleriniz ve takiplerinizle en doğru kararı verin çok kısa zamanda hiçbir zaman çok azdan çok zengin olunmaz en küçük kar güvensizlik ortmında iyi bir kazançtır.unutmayın ki yatırmış olduğuz parayı hiç kolay kazanmadınız ama çok kolay kaybedebilirsiniz.

  • hay aksi24 Kasım 2010 00:18

    ben yeni girdim, deseniz ya durumum kötü..

  • metin15 Kasım 2010 01:35

    doğal değilmi çıkmaları bir miktar bir hisse sür git yükselmezki birinin hisseleri toplayıb toplamadığın görürüz işlem hacimlerinden ama görünen gerçek bir satışdı.