E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Beko, Panathinakos'a boyun eğdi---

Fenerbahçe Beko, Panathinakos'a boyun eğdi

Fenerbahçe Beko,  Panathinakos'a boyun eğdi
25 Mayıs 2024 - 02:26 borsagundem.com

Fenerbahçe, Euroleague Final Four ilk maçında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'a 73-57 yenilerek final şansını kaybetti. Fenerbahçe üçüncülük maçında Olympiakos ile karşılaşacak

Euroleague Final Four ilk maçında Panathinaikos ile karşılaşan Fenerbahçe Beko, kötü başladığı maçı kötü bitirdi ve 73-57 skorla yenilerek final şansını kaçırdı. Fenerbahçe'nin, üçüncülük maçındaki rakibi belli oldu.

Euroleague Final Four'da Panathinaikos AKTOR'a 73-57 yenilen Fenerbahçe Beko, final biletini Yunan rakibine kaptırdı. Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos şampiyonluk için mücadele edecek.

PANATHINAIKOS HIZLI BAŞLADI

İlk periyoda 12-0'lık seriyle başlayan Panathinaikos, agresif savunma ile Fenerbahçe hücumlarını etkisiz kıldı. Periyodun devamında toparlanan Fenerbahçe, ilk periyodu 22-13 geride kapattı. İkinci periyotta daha etkili bir oyun oynayan Fenerbahçe Beko, soyunma odasına 38-36 geride girmesine rağmen farkı azaltmayı başardı.

Dengeli geçen üçüncü periyodu 56-50 geride tamamlayan sarı lacivertliler, son periyotta adeta kâbus yaşadı. Dördüncü çeyreğin ilk 5 dakikasında sadece 2 sayı atabilen Fenerbahçe Beko, periyot boyunca sadece 7 sayı atabildi ve Panathinaikos'un 17 sayısına karşılık veremeyince mücadeleyi 73-57 kaybetti.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Saras Jasikevicius'un öğrencilerinden, Nigel Hayes Davis 14 sayı, Nathan Sestina ve Marko Guduric 10'ar sayı attı. Mücadeleyi sadece 2 sayı ve eksi 9 verimlilik puanı ile tamamlayan Scottie Wilbekin, Fenerbahçe'de hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında geldi.

Yunan ekibi Panathinaikos'ta ise, Mathias Lessort 17 sayı, 10 ribaunt, Jerian Grant 13 sayı ve Kendrick Nunn 14 sayı ile galibiyette başrol oynadı.

FENERBAHÇE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINA ÇIKACAK

Ergin Ataman'ın takımı, 26 Mayıs Pazar TSİ 21.00'de oynanacak finalde, Olympiakos'u eleyen Real Madrid ile mücadele edecek. Fenerbahçe Beko ise, TSİ 18.00'de, Olympiakos ile üçüncülük maçı oynayacak.

Fenerbahçe Beko tarih yazdı:5 yıl sonra yeniden Final Four'da!

 

Fenerbahçe'de başkanlık muamması

 

Fenerbahçe borsada da galibiyeti kutluyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)