E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray yeni başkanını seçiyor---

Galatasaray yeni başkanını seçiyor

Galatasaray yeni başkanını seçiyor
25 Mayıs 2024 - 09:20 borsagundem.com

Galatasaray’ın seçimli genel kurulunda, Dursun Özbek ile Süheyl Batum yarışacak. Oylama bugün saat 10'da başlayacak.

Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçimi için genel kurulda bir araya geliyor. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda oy kullanma işlemleri bugün gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Dursun Özbek aday olurken karşısında ise Anayasa Profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum olacak.

Kulübün 104. dönem yönetiminin belirleneceği kongre, Galatasaray Lisesi’nde saat 10.00’da  başlayacak. Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre, yeterli çoğunluğun aranmayacağı genel kurulda oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üye sandık başına gidecek. 20 sandıktaki oy verme işlemi  15.00’te sona erecek.

Genel kurul üyeleri; Özbek için kırmızı, Batum için sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak. Sarı-kırmızılı kulübün 119 yıllık tarihindeki 103 yönetim döneminde 38 başkan görev yaptı.

2015-18’te ilk, 2022’den itibaren ikinci dönemini geçiren Özbek; üçüncü kez seçilmeye çalışacak. Batum ise saygın koltuğa oturan 39. isim olmak için ter dökecek.

DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ

ASIL: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İ. Bahçetepe, n Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet S. Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan, 

YEDEK: Ozan B. Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, T. Lara Yılmaz, Ece Bora

SÜHEYL BATUM'UN LİSTESİ

ASIL: Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen S. Tanırcan, Aslı M. Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, M. Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman

YEDEK: Metin Karakaya, Cem Topuz, Hikmet S. Akyelken, Mehmet Şişmanoğlu, H. Ozan Öğüt

Galatasaray’dan 4 Fenerbahçeli futbolcu için TFF başvurusu

 

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin PFDK sevkleri açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA25 Mayıs 2024 11:05

    CHP zihniyetinden birisi GS pek bir şey verebileceğmizi zannetmiyoruz.Şirketlerde sebest piyasa ekonomisi hedef edinmiş sistemler dünya da başarılı olmuştur.O zihniyetler artık Rusya da bile yoktur.yoksa 20 sene daha şampiyon olamayız.Umarım Bir GS olarak dileklerim gerçekleşir.