E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemG.Saray'da seçim: Dursun Özbek'e rakip çıktı!---

G.Saray'da seçim: Dursun Özbek'e rakip çıktı!

G.Saray'da seçim: Dursun Özbek'e rakip çıktı!
03 Mayıs 2024 - 11:59 borsagundem.com

Galatasaray seçime iki adayla gidecek. Geçtiğimiz hafta başkan adaylığını duyuran Dursun Özbek'e rakip çıktı. 25 Mayıs'taki başkanlık yarışına Süheyl Batum eşlik edecek.

25 Mayıs'ta olağan seçimli genel kurul düzenleyecek olan Galatasaray seçime iki adayla gidiyor.

Bir hafta önce adaylığını yıllık olağan bütçe toplantısında duyuran Dursun Özbek'e rakip çıktı.

Prof. Dr. Süheyl Batum, 25 Mayıs'taki başkanlık seçimine aday oldu.

Kurul listeleri 16.00'a kadar teslim edilecek

Habertürk'ün haberinde yer alan bilgilere göre, Galatasaray'da başkan adayları, yönetim kurulu ve diğer kurul listelerini bugün saat 16.00'a kadar teslim etmek durumunda. Dursun Özbek'in de Süheyl Batum'un da listelerine dair son düzenlemeleri yaparak Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne gelerek listelerini bizzat vermesi bekleniyor.

Özbek'in listesine üç yeni üye

Dursun Özbek mevcut yönetim kurulundan birçok isimle devam ederken yönetim kuruluna üç yeni üye alacak. Özbek'in listesinde Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu ve Fatih Demircan eklenecek. Metin Öztürk ve Eray Yazgan gibi aktif yöneticiler yeni yönetimde de yer alacak.

Albayrak'ın durumu belli değil, Timur listede yok

Abdurrahim Albayrak'ın durumu son saatlerde netleşecek. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ise yönetim kurulu listesinde değil; Sportif A.Ş.'de olacak.

Eski başkan Aysal'dan destek

Adaylık çalışmalarına kısa bir süre önce başlayan Süheyl Batum ise Galatasaray camiasının önde gelen eski başkanlarından Ünal Aysal'dan destek aldı.

Yine eski başkanlardan Alp Yalman'ın yönetim kurulu listesinde yer alacağı; Ünal Aysal'ın ise Batum'un yönetim kurulu listesinde bulunmayacağı ancak Sportif A.Ş.'de yapılanma üzerine bir görev alması bekleniyor.

Beşiktaş'ın konuğu Rizespor

 

Galatasaray, Adana Demirspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı

 

TFF’den Türk futbolseverlere Schengen uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)