E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
24 Kasım 2011 - 09:30 borsagundem.com

TOASO, EREGL, TCELL, KRONT başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

TOASO, FIAT ile Opel aras ındaki i şbirli ği anla şması doğrultusunda Tofaş, Bursa fabrikasında Opel ’in hafif ticari araç segmentindeki Combo modelinin seri üretimine başladı. Proje kapsamında, yılda 40 bin adet Combo üretilmesi planlan ıyor. İşbirli ği anla şmasına göre 5 y ılı aşkın ortakl ık süresince 250 binden fazla Combo üretilecek. Ayrıca yerli tedarikçilerden toplamda yakla şık 1.4 milyar Euro tutarında al ım yapacak.
EREGL, Şirket bağlı kuruluşu ERDEMİR Çelik Servis Merkezi San. ve Tic. A. Ş. ile Türk Metal Sendikas ı arasında anla şma sağlanamamış olup, Türk Metal Sendikası tarafından Grev Kararı alınmıştır.
KRONT,Şirket Türk Telekom ile 01.09.2008 tarihinde imzalanan TTDSL Entegrasyon-1 anla şması kapsamında, Türk Telekom taraf ından 800,000 USD tutarında ek satın alma için sözle şme imzalamaya davet edilmi ştir. 
TCELL, Global İleti şim Hizmetleri A. Ş.'nin hisselerinin tamam ının Şirketin %100 iştiraki olan Superonline İleti şim Hizmetleri A. Ş. ve diğer dört grup şirketi tarafından sat ın al ınmıştır.Şirket de ğerinin 17 milyon 500 bin lira oldu ğu, satın alma fiyat ının kapanış günü bilançosuna ba ğlı olarak, ödeme esaslar ının ise satın alma fiyat ına bağlı olarak belirlenece ği ifade edildi. 
TTRAK,Otokar ile imzalanan montaj hizmet sözle şmesi, yurt içi traktö r pazarındaki mevcut canlanman ın devam edece ğine dair beklentisi nedeniyle, uzatma opsiyonlu olarak 30.06.2012 tarihine kadar yenilenmiştir. 
BRISA,Şirket Banda ğ Lastik Mamülleri Ticaret A. Ş. unvanlı ş irketi devir almak suretiyle birle şme kararı almıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)