E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİş Yatırım'dan foreks eğitimi---

İş Yatırım'dan foreks eğitimi

İş Yatırım'dan foreks eğitimi
04 Kasım 2013 - 14:49 borsagundem.com

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. foreks piyasalarındaki bilgi ve deneyimini yatırımcıları ile paylaşmak üzere ücretsiz eğitimler düzenliyor

Türkiye sermaye piyasalarının lider ve öncü kuruluşu İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. foreks piyasalarındaki bilgi ve deneyimini yatırımcıları ile paylaşmak üzere ücretsiz eğitimler düzenliyor.
İlki 6 Kasım 2013 Çarşamba günü 14:30 – 17:30 saatleri arası İzmir Swissotel Büyük Efes’te düzenlenecek olan eğitim foreks piyasalara ilgi duyan herkesin katılımına açık.
Foreks piyasalara özel temel kavramlar, foreks piyasaların özellikleri, işlem yapma stratejileri, teknik analiz ve gelişmiş teknik analiz araçları konularında kapsamlı bir içerikle foreks piyasalarında başarılı olmanın püf noktalarının anlatılacağı eğitimde İş Yatırım’ın işlem platformu TradeMasterFX kullanımına ilişkin bilgiler de paylaşılacak. Ayrıca İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan 2014 yılında Global Piyasalara Bakış konulu bir konuşma yapacak.
İş Yatırım foreks eğitimlerine çeşitli şehirlerde devam edecek.
İzmir’de düzenlenecek olan sınırlı kontenjanlı foreks eğitimine başvurmak ve ücretsiz demo hesabı açmak isteyenler TradeMaster web sitesini ziyaret edebilir. www.trademasterfx.com.tr/egitim.aspx
Foreks Piyasası Nedir?
Dünya çapında işlem yapma olanağı sunan, ülkelerin para birimlerinin birbirlerine olan görece değerlerinin alınıp satıldığı, kaldıraç da içerebilen dünyanın en likit finans piyasasıdır.
Türkiye’de uzun yıllar  kesin bir yasal mevzuat kapsamında bulunmayan foreks işlemleri, 27.08.2011 tarihli ve 28038 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) Seri:V, No:125 sayılı “Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri ve Bu İşlemleri Gerçekleştirebilecek Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ” ile SPK mevzuatı kapsamına alınmıştır. Tebliğ ile bu işlemlere aracılık edebilecek kuruluşların sahip olması gereken özellikler, hizmet çeşitleri, yapılacak işlemlerin özellikleri, vb. konular belirli bir yasal mevzuata bağlanmıştır.
Foreks piyasasında farklı para birimlerinin birbirlerine karşı olan fiyat çiftlerine (parite) ek olarak spot altın ve gümüş işlemleri bulunmaktadır.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)