E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'a yarın için yağış uyarısı---

İstanbul'a yarın için yağış uyarısı

İstanbul'a yarın için yağış uyarısı
11 Ocak 2020 - 15:53 borsagundem.com

İstanbul'da yarın yağmur pazartesi ise güneşli havanın hakim olacağı öğrenildi.

İstanbul Valiliği'nden hava durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, İstanbul'u bu hafta sonu mevsim normallerinde seyreden bir havanın beklediği kaydedildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahminlerin yer aldığı açıklamada şöyle denildi:

İstanbul bugün puslu, yarın ise yağışlı olacak. Bugün gece saatlerinden itibaren etkili olan puslu hava yerini güneşe bırakırken sıcaklığın en düşük 4, en yüksek 10 derece olması bekleniyor. Pazar günü ise güneşli havanın yerini yağmura bırakacağı ve hava sıcaklığının en düşük 5, en yüksek 8 derece olması ve rüzgârın Kuzeydoğu yönünden saatte 20 km hızla eseceği tahmin ediliyor. İstanbul'un yeni haftaya güneşli başlayacağı ve hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kyc13 Ocak 2020 21:06

    Hoş bir resim değil. Bu resmi koyan arkadas tacizci ve evle sorunu olan biridi galiba...hayirda bu resimde neden yalnızca yağmur yok.

  • Senin bacakları da koysunlar Ahmet 12 Ocak 2020 01:10

    Sakıncası yok

  • AHMET ÖZBİR11 Ocak 2020 18:16

    HER yağmur yağacak güzeller ıslanacak denilince BACAKLARI görünen bayan resmi koymanız gözümden hiç kaçmıyor. Biz erkeklerin başı kel mi?