E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKolejde katliam... Kurşun yağdı, yaktılar ---

Kolejde katliam... Kurşun yağdı, yaktılar

Kolejde katliam... Kurşun yağdı, yaktılar
29 Eylül 2013 - 21:55 borsagundem.com

Radikal İslamcı örgüt okulu bastı, en az 50 öğrenci öldürüldü

Nijerya'nın kuzeybatısındaki bir okula radikal İslamcı Boko Haram örgütü militanlarının düzenlediği sanılan saldırıda 50 kadar öğrenci öldü. Yobe eyaletindeki Tarım Koleji öğrencilerinin, yatakhanelerinde uyudukları sırada saldırıya uğradığı belirtildi. BBC'ye bilgi veren yerel bir siyasetçi 50 kadar öğrencinin öldüğünü söyledi. Bin kadar öğrencinin de okuldan kaçtığını ifade edildi. Askeri yetkililer, militanların sınıfları da ateşe verdiğini belirtti. Boko Haram, yerel Hausa dilinde batılı eğitim yasak demek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RADİKAL30 Eylül 2013 10:05

    LÜTFEN ; ÖLDÜRENLER TERÖRİSTTİR.İSLAM İLE İLGİLERİ OLAMAZ.HRİSTİYAN VEYA BUDİSTLERDEN KATLİAM YAPAN DA OLUYOR. FAKAT İNANCINI DEĞİL KENDİSİNİ ELEŞTİRİYORUZ. HİÇ BİR HAK DİN KATLİAM EMRETMEZ. HELE İSLAM HİÇ AMA HİÇ.DİNİMİZ İLE TERÖRİSTLERİ AYIRALIM. TERÖRÜ VE TERÖRİSTLERİ YARGILAYALIM. LÜTFEN. DİNİMİZ HAKSIZ YERE 1 KİŞİ ÖLDÜREN TÜM İNSANLARI ÖLDÜRMÜŞ KABUL EDİLİR VE İDAMI İSTENİR. SELAMLAR...