E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiMemsa hisseleri yeniden hareketlendi---

Memsa hisseleri yeniden hareketlendi

Memsa hisseleri yeniden hareketlendi
26 Aralık 2011 - 12:04 borsagundem.com

1.40 liradan 0.40 lira seviyesine kadar gerileyen Mensa Mensucat hisseleri yükselişe geçti!

Borsanın ne spekülatif hisseleri arasında gösterilen Mensa Mensucat hisseleri sert düşüşün ardından yükselişe geçti. Memsa hisseleri 1.40 lira seviyesinden 0.40 lira seviyesine kadar gerilemişti. Bugün yüzde 10 prim yapan hisseler 0.49 lira oldu. Zafer Şen'in 550 bin lot, oydan yoksun payları barından Memsa1'in ortağı Generali International Limited şirketi ise 1.5 milyon lot hisseyi Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) kaydettirdikten sonra yaşanan yükseliş kafaları karıştırdı! Çünkü ortaklar genellikle hisselerini piyasaya sürmek yani satmak için MKK'ya başvuruyor. Satış kararının hisse üzerinde baskı yapması beklenirken, yükseliş başladı! 
Bu arada şirket sert fiyat hareketlerinin yaşandığı dönemde de "Yabancı bir fonla ortaklık için görüşüyoruz" diye açıklama yapmış ve bu açıklamadan sonra hisseler taban olmuştu. 
Diğer taraftan Memsa1 hisseleri de Memsa'daki yükselişi takip ediyor. Yüzde 9 oranında prim yapan hisseler 0.48 liradan alıcı buluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)