E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin'de TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası---

Mersin'de TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası

Mersin'de TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası
26 Mayıs 2024 - 20:40 borsagundem.com

Mersin'de TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti ve 39 kişi yaralandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, otoyolda yolcu otobüsünün çelik bariyerleri aşıp, karşı şeride geçerek 1 kamyon ve 2 otomobil ile çarpıştığı kazada 10 kişi yaşamını yitirdi, ilk belirlemelere göre 39 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Yenice Mahallesi Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana geldi. Diyarbakır- İstanbul seferini yapmakta olan Star Diyarbakır firmasına ait 34 SD 88 21 plakalı yolcu otobüsü, ismi henüz öğrenilemeyen şoförünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrilerek çelik bariyerleri yıkıp, karşı şeride geçti.

Adana yönüne geçen otobüs, sürücülerinin kimliği öğrenilemeyen 01 DT 341 ile 01 ALU 521 plakalı otomobiller ve 27 TD 342 plakalı kamyonla çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine Mersin ve Adana'dan çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde 10 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ekipler tarafından araçlardan çıkarılan en az 39 yaralı ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolda Adana istikameti trafiğe kapandı. Ölenlerin kimliğini tespit etmek ve yaralı sayısını belirlemek için ekiplerin çalışması devam ediyor.

Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili istenen cezalar belli oldu

Beşiktaş’ta zincirleme trafik kazası: 8 kişi yaralandı

Kenya’daki helikopter kazasında genelkurmay başkanı öldü

Antalya'daki teleferik kazasına ilişkin 5 tutuklama kararı

Aliyev'den helikopter kazasının ardından destek mesajı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden teleferik kazasıyla ilgili açıklama

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)