E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den flaş HDP kararı!---

MHP'den flaş HDP kararı!

MHP'den flaş HDP kararı!
27 Haziran 2015 - 19:08 borsagundem.com

Meclis Başkanlığı seçimi için partilere destek turları başlarken MHP adayı Ekmeleddin İhsanoğlu flaş bir karar aldı

MHP'nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da, Pazartesi günü Ak Parti ve CHP'yi ziyaret edeceği öğrenildi. İhsanoğlu'nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "yok sayıyoruz" dediği HDP'den ise randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi. Bu durumda HDP'nin Meclis Başkanı adayı Mir Dengir Mehmet Fırat'ın da, MHP'ye ziyarette bulunmayacağı konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Cüneyt 28 Haziran 2015 05:03

    İnsan ayırmamak lazım nezaketen gitmek lazım farzetin meclis başkanı oldunuz HDP sorunları beni ilgilendirmez mi diyeceksin hiç yakışmıyor akademik kimliginize

  • Cengiz27 Haziran 2015 21:38

    Türk milliyetci'lerinin,Atatürkcü'lerin,vatansever'lerin partisi olan MHP.nin PKK'nın yoldaşı olanlarla-Bölücülerin partisi ile görüşmesi olamaz.Alınan karar yerindedir.MHP' yi Türk ulusu olarak desteklemek zorundayız.

  • dlbyz27 Haziran 2015 20:01

    MHP bir erken secim olursa biter yolları boş bu ekmelettin dün herkesin cum babası olmak için secime girmedimi ya bunlar boş işler