E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMichael Novogratz Tesla hisseleri için pusuya yattı---

Michael Novogratz Tesla hisseleri için pusuya yattı

Michael Novogratz Tesla hisseleri için pusuya yattı
31 Ocak 2020 - 18:09 borsagundem.com

Ünlü milyarder Michael Novogratz Bloomberg'de katıldığı bir televizyon programında Tesla hisselerine BitCoin benzetmesinde bulundu. Hisselerin düşeceği zamanı bekleyen milyarder doğru zamanı bekliyor.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Galaxy Investment Partners CEO’su milyarder Michael Novogratz Bloomberg’e yaptığı açıklamada Tesla hisselerini Bitcoin hisselerindeki yükselişe benzeterek “balon” olarak tarif etti.

Tesla ile ilgili en küçük iyi haberin iyi bile hisseleri yükselttiğine dikkat çeken Novogratz, belli bir noktada kendi hissesini satacağını en yüksek noktayı yakalamaya çalıştığını zira Tesla hisselerinin düşeceğini söyledi.

Tesla’yı balon olarak tabir eden Novogratz “Balonların gerçek olabilmesi için dünyayı değiştiren bir özelliği olması gerekiyor. Tesla’nın harika bir arabası var. Arabaların her tarafı teknolojiyle dolu. Yeni bir şeyler getiriyor. Hikâye o kadar güçlü ki herkesi içerisine çekiyor. Bu şirketin bu kadar değerli olduğu anlamına gelmiyor. Piyasadaki hisse sayısı… Gayri safi yurtiçi hasılayla sattıkları arabaların fiyatları oranı 3 bin dolarla 6 bin dolar arasında. Bunun mantıklı bir açıklaması yok. Ama bu hisse değerinin artmayacağı anlamına da gelmiyor çünkü hikâye çok iyi. Balonlar bu şekilde hareket eder” ifadelerinde bulunan Novograzt halen iki Tesla arabasının olduğunu da eklemeyi unutmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)