E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 57 terörist etkisiz hale getirildi---

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 57 terörist etkisiz hale getirildi

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 57 terörist etkisiz hale getirildi
13 Ocak 2024 - 21:37 borsagundem.com

MSB'den yapılan açıklamada Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 57'ye yükseldiği bildirildi

Milli Savunma Bakanlığı, son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısının 57'ye yükseldiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Kahraman Mehmetçik en zorlu arazide PKK'lı teröristlere hain saldırının bedelini ödetmeye devam ediyor. Son 24 saatte etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor."

Cumhurbaşkanı'ndan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü

Bakan Yerlikaya: Şehitlere yönelik provokasyon yapan 6 kişi yakalandı

Güvenlik zirvesi sonrası açıklama: 'Teröristan'a izin vermeyeceğiz

MSB duyurdu: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 23 oldu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş14 Ocak 2024 23:58

    Hep nedense şehitler geldikten sonra uçaklar hedefleri yok eder terörisleri etkisiz hale getirirler, öncesinde neden yok edilmez, tamamen milletin gazını alma haberleri.

  • Vatan14 Ocak 2024 21:24

    Artık politikada tek prim yapılacak arena kaldı. Sonuna kadar devam ..

  • astor 14 Ocak 2024 15:29

    bunu neden bu insanlar şehit olduktan sonra yapıyorsunuz. sagken güvenliklerini saglamak cokmu zordu. üç beş ucakla siha ile bunu yapabilirdiniz. yapmadınız bu gencecik ana kuzularını topraga gönerdiniz.

  • baran15 Ocak 2024 14:34

    Klavye soytarısı sıra sana da gelecek. 

  • ALİ TEL14 Ocak 2024 18:23

    Ne yapacaksın teröristleri üreten silahlandıran maaşlarını veren oradaki devletler var abd almanya fransa ingiltere iran rusya gidirte onların üstlerinimi bombalayacaksın söylermisin senin kafan çalıyor devletin aklı çalışmıyor.

  • AHMET ÖZBİR14 Ocak 2024 12:17

    REİS'imiz sivil görünümlü terörist kampları yerle bir edin. Gereksiz kuruluş BirLEŞmiş Milletler'in korumasındaki kamplarda terörist kahpeler ZULA oluyorlar, fırsat bulduklarında Mehmedçiğimize kurşun sıkıyorlar. Kimler askerime, polisime kurşun sıkıyorsa "YOK EDİLMESİ VATANA BAĞLILIĞIN GÖSTERGESİDİR!" Rabbim arslanlarımızı korusun, muzaffer eylesin.

  • MURAT KARAŞ 14 Ocak 2024 09:41

    Ne sorusu soracaksın yada kimsin açıkca kendi isminle yazda bi görelim işte bu sütü bozuk gansız terörde dağda gizli kalleşçe pusu kuruyo erkek gibi karşına çıkıp yapamıyo dibini gazıyacağız Allahın izniyle GÜÇLÜ DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ DAİMA operasyon her zaman yapılıyo her oprerasyon da size bilgi verelim isterseniz isimsizler

  • sözün özü14 Ocak 2024 00:24

     Şehit verilince mi atağa kalkıyor güvenlik güçleri....... Haberden o anlam çıkıyor.......... Şehit  kanı akmadan yapın  bu hamleyi de üzmeyin bizleri....

  • baran15 Ocak 2024 14:33

    Geri zekalı çok üzüldüğünü sanmıyorum.  Öyle olsa bu ülke de kaç daeşçi kaç pkk lı itin kaç eyleminin angellendiğini bilirdin.  Senin gibi beyni ishal olmuş tipler az değilse terörsite kaynak sağlayan kansızlar da az değil. 

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA14 Ocak 2024 11:45

    Teröristin elimizi bağlayacaksın neden bunları abd iran ab ülkelerinin yaptığından bahis etmiyorda halkı hükümete ve devlete karşı kışkırtıyorsun.

  • xyz14 Ocak 2024 08:27

    Bu soruları sorduğumuz zaman bu ülke bu sorunların hakkından gelir. Daha çok soru var. Cevaplar yok. Anca hamaset.