E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF binasında Fenerbahçe bayrağı!---

TFF binasında Fenerbahçe bayrağı!

TFF binasında Fenerbahçe bayrağı!
13 Mayıs 2014 - 13:44 borsagundem.com

TFF'nin İstinye'deki binasına bir gece yarısı operasyonu ile üzerinde "Fenerle Kimse Başa Çıkamaz" yazan dev bir Fenerbahçe bayrağı asıldı

Bayrak bir süre asılı kaldıktan sonra, sabah saatlerinde indirildi. İlk iddialar bayrağı asan ismin, binanın kiracılarından olan Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen olduğu yönünde.

ANTU'DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, Metin Şen iddiaları ortalarda dolaşırken Fenerbahçe taraftar sitesi Antu.com, internet sitesinden yayınlanan yazıyla bayrağı kendilerinin astığını açıkladı.

Sitede şu ifadelere yer verildi:

"Antu.com olarak biz de en manalı yere TFF Binasına bayrağımızı astık. Üzerinde "Fenerle Kimse Başa Çıkamaz" yazan yaklaşık 200 metrekarelik bayrağımız TFF binasında dalgalanıyor" ifadeleri kullanıldı.



BAYRAĞI BİR 'KİRACI' ASTI

TFF de bayrağın indirilmesinden kısa süre sonra olayla ilgili bilgi kirliliğinin önüne geçmek için bir açıklamada bulundu;

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'de kiralık olarak ikamet ettiği ve sadece iki katını kullandığı Seba Center binasına bugün sabah saatlerinde aynı binada ofisi bulunan bir kiracı tarafından izinsiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü bayrağı asılmıştır.Kamuoyunda oluşabilecek bilgi kirliliğin önüne geçmek amacıyla ilgili bayrağın binada yer alan diğer 17 kiracıdan birisi tarafından asıldığını ve asıldıktan hemen sonra Federasyonumuzun uyarısı üzerine kaldırıldığını belirtmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Türkiye Futbol Federasyonu"
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)