E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan Kovid-19 için şaşırtan sözler: Nereden çıktı bu 19---

Trump'tan Kovid-19 için şaşırtan sözler: Nereden çıktı bu 19

Trump'tan Kovid-19 için şaşırtan sözler: Nereden çıktı bu 19
24 Haziran 2020 - 06:03 borsagundem.com

Trump, Phoenix kentinde gençlere hitap etti. Korona ile ilgili Çin'i suçlamayı sürdüren Trump'ın Kovid-19 ile ilgili sözleri de dinleyenleri şaşırttı: Biri 19'un ne olduğunu söyleyebilir mi? Kovid-19 da ne? Kung fu diyebiliriz, Vuhan virüsü diyebiliriz


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman24 Haziran 2020 07:47

    Virüs çinden felan çıkmadı boşu boşuna bu ülkeyi suçlamayın bu virüs dünyada zaten vardı belki 5-10 yıldır dünyaya yayılıyordu ama kimse farketmedi farkeden ülkeler ekonomimiz , turizm zarara uğramsın diye belkide sakladılar.Yoksa 1 ayda italyada iranda hadi burları  geç en uızak kıta avusturalyada 1 ay damı yayıldı ???????????? Kargalar güler be.....5-10 yıldır yayılan bir hastalık bu uçaklarla gemilerle , belkide kuşlarla bile temas ettiği her türlü mobil araçla dünyaya yayıldı , cahil cahil çini günah keçisi yapmayın.Ben çini sevdiğimden felan değil bana ne çinden bir yerlerden insan geçti sivrisinek ve pireler hayvandan bu hastalığı insanlara taşıdılar bu kadar basit veba değil ama vebanın üvey kardeşi gibi bir şey.