E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiTüpraş'ın hedef fiyatı değişti---

Tüpraş'ın hedef fiyatı değişti

Tüpraş'ın hedef fiyatı değişti
13 Kasım 2013 - 07:59 borsagundem.com

TUPRS hisse senetleri için yeni hedef fiyatı 56,00 TL'den 52,00 TL çekilirken, tavsiye “Endekse Paralel Getiri” olarak belirlendi

Bizim Menkul Değerler, Tüpraş'ı model portföyünde tutmaya devam ediyor.
Bizim Menkul Değerler ( www.bmd.com.tr ) konu ile ilgili raporunda, TUPRS hisse senetleri için yeni hedef fiyatı 56,00 TL'den 52,00 TL çekilirken, tavsiye “Endekse Paralel Getiri” olarak belirlendi.
Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"TUPRS hisse senetleri için 20/05/2013 tarihinde belirlemiş olduğumuz 56,00 TL hedef fiyatımızda şirketin son çeyrekte operasyonel karlılık marjlarında yılın ilk iki çeyreğine göre gerçekleşen iyileşme, AOSM hesaplamamızda daha önce varsaydığımız risksiz getiri oranında 100 baz puanlık artış sebebiyle gerçekleşen kötüleşme ve RUP projesi ile ilgili olarak uygulanan kurumlar vergisi teşvikindeki değişiklik
nedenleriyle güncellemeye gidilmiştir.
TUPRS hisse senetleri için yeni hedef fiyatımızı 52,00 TL ve getiri potansiyeli öngörümüz “Endekse Paralel Getiri” olarak belirliyor ve BMD model portföyümüzde tutmaya devam ediyoruz. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)