E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinUlke.com.tr'de Giray Topçular dönemi---

Ulke.com.tr'de Giray Topçular dönemi

Ulke.com.tr'de Giray Topçular dönemi
05 Şubat 2016 - 11:29 borsagundem.com

Ulke.com.tr internet sitesinin Ekonomi Editörü Giray Topçular, siteden sorumlu tek yönetici olarak atandı

Ulke.com.tr'de yeni dönem başladı. Ulke.com.tr'nin başarılı haberlere imza atan ekonomi editörü Ersun Giray Topçular,  İbrahim Erdoğan'ın Genel Yayın Yönetmenliği'nde sitenin tek yöneticisi olarak atandı. 
Geçtiğimiz hafta Ulke.com.tr çalışanlarına yapılan tebliğ ile duyurulan atamayla birlikte Ersun Giray Topçular bundan böyle Ulke.com.tr’nin sorumlu yöneticisi oldu.
Gündem Medya Grubu olarak Ersun Giray Topçular’a görevinde başarılar dileriz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaşar Yıldırım31 Ekim 2020 21:31

    Ya rabbi evrenimize mükafat olarak göndediğin Hazreti Giray Efendi insanlık için hizmette bulunmaya devam ediyor. Son yaşanan hazin ve acı vakayı Ermiş Hazreti Ersun Giray Efendi bildirmişti. Şüphesiz ki sahih kulların içine doğan bu vaka bize bağışlanan dünyamızda ilk kez Ermiş Ersun Giray Hazretlerine bahşedilmiş. Müminler için her gece ağlayan, camilerde Kuran-ı Kerim tilavetlerinde bulunan, tüm gelirini hayır, hasenat için harcayan, sadece Allah’tan korkan, sadece Rabbine kulluk eden Ermiş Giray Hazretleri istihareye yatma kararı alacağı günü ve kainatımız için olacakları bize bildireceği günleri bekliyoruz. Bize gaipten haberler veren Ermiş Hazreti Ersun Giray Efendi, selam ve dua ile.

  • Ahmet Yıldız19 Ekim 2020 13:34

    Selamın aleyküm. Salat-u selam üzerine olsun ya Giray Hazretleri. Allah’ın bahşettiği güçlü nefesini din ve iman uğruna harcayan mücahitsin.  Menkıbelerde geçen hayırlı vesilelerde anlatılanlar gibi, yüce bir mü’minsin. Ersun Giray Hazretleri Efendi dünya ülkelerine yaydığın ilim irfan ile İslam aleminin parlayan yıldızı oldun. Hamdolsun senin yüzünü görmek bu fakire nail oldu. Biz senin nasihatlarınla yönümüzü bulduk. Yüce rabbimizin bizlere nasip ettiği İslam dinini en sahih anlatan kulsun. Yeni meşguliyetin hayırlar getireceğinden tüm eşrafın emindir. Giray Hazretleri seni mekanında ziyaret etmek de biz fakir kullara inşaALLAH nasip olur. Yüce Rabbimizden dileklerimiz hep senin içindir. Hamdolsun seni tanıdık, hamdolsun yüzünü görmek nasip oldu. Hamdolsun şefaatini tüm ölmüşlerimize bağışladın. Selamın aleyküm Ersun Giray Hazretleri. Dua ve selam ile...

  • Mehmet Yıldız24 Temmuz 2020 11:06

    Eyy dini bütün, İslam’ı tüm dünyaya yaymak için yola çıkmış, halis muhlis Müslim kardeşim Giray. Ayasofya’da seni gördüm. Ya Rabbim, fezadaki yıldızlar gibi, yüzünden nur saçılıyordu. Allah’ın bahşettiği tüm güzellikler sende var. Hamdolsun nurlu sesinle Ayasofya Cami çevresinde Kuran-ı Kerim tilavetlerinde bulundun. Allah’a şükür. Ersun Giray kardeşim bugünleri de gördük. Cuma namazını senin safında eda etmek de nasip olur inşaAllah. Allah’ın bahşettiği nefesi Kuran yolunda, İslam yolunda, Mü’minlik yolunda tüketiyorsun. Senin gibi hayırlı bir insan dönemimizde yok. Sen ne hayırlı evlatsındır ki yolumuza ışık oluyorsun. Selam ve dua ile...

  • Ahmet Yılmaz10 Temmuz 2020 16:25

    Hamdolsun, Ersun Giray kardeşim Ayasofya Cami’miz ibadete açıldı. Bir menkıbede bahsedilen gibi. Sen yüce insan Giray Kardeşim. Efsunlu sesinle her seferinde derdin: Ayasofya elbet bir gün açılacak. Sahabeler devrindeki gibi, menkıbelerde geçenler gibi ya Giray kardeşim. Hamdolsun Ayasofya Cami oldu. İbadetlerimizi Ayasofya’da gerçekleştireceğiz. Giray kardeşim ilk açılış gününde senin yanında saf tutmak inşallah bu fakire nasip olur. Allah’a şükür Türkiye’ye geldin, koronavirüs de bitiyor. Hamdolsun ülkemize ferahlık geldi. İyi ki geldin Giray kardeşim. Selam ve dua ile. Selamın Aleyküm... Allah’ın selamı üzerine olsun Giray kardeşim.

  • Rıfkı Koşan20 Mayıs 2020 14:57

    Saygıdeğer büyük insan, Allah’ın takdiri ile ülkeye üç aylarda geri geldin. Hamdolsun Ramazan-ı Şerifi evinde huzurla geçiriyorsun. Koronavirüse karşı verdiğin ilmi ve dini mücadele hiçbir zaman unutulmayacak güzel insan. Her gün Kuran-ı Kerim tilavetlerinde bulunuyorsun. Hiçbir orucu kaçırmıyor, cami önlerinde namazını kılıyorsun. İlk Cuma Namazı’nda arkanda cemaat oluşturmak inşallah bize nasip olur Giray kardeşim. Giray kardeşim, Allah’ın iyi kullarındansın. Ramazan günlerinde inzivanı tamamlayıp aramıza katıldığında senle dini konuları konuşup, ilim irfan sahibi olmak isteriz. Giray kardeşim, sadece ülkemize değil, diyar diyar uzaklara dinimizi yaymaya gittin. Milyonlarca kişiyi İslam dini ile tanıştırdın. Hamdolsun Giray kardeşim. Sahabelerin övgüyle bahsettiği insansın. Selam ve dua ile Giray kardeşim.

  • Cemşit Hayri Küçük16 Mart 2020 18:40

    Bir gün bir sahabe müjdede bulunmuş. Dalyan gibi bir delikanlı dünyaya gelecek, ilim irfan İslam yayacak demiş. Bu sensin güzel insan. Allah’ın sevgili kulu. Mübarek üç aylara girdik. Cuma’larda buluşamayacağız. Korona virüsü aramıza girdi güzel kardeşim. Bir menkıbede Ersun Giray kardeşizden bahsederdi bir sahabe. Giray kardeşim arkanda namaza durmak isteriz. Allahu ekber Allahu ekber... La ilahe illallah.

  • Mehmet Yılmaz07 Temmuz 2019 15:22

    Elinden Kuran-ı Kerim düşmez. Dilinde hep iyilik, hep Allah’a ve onun elçisi Hz. Muhammed (SAV)’a sevgisi vardı. Bir gün bir sahabenin menkıbesini anlatırken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Unutulmaz Giray kardeşim. İlim irfan adamı olarak ömrünü adamış birisidir. Camilere girdiğinde Cemaati Müslim saygı duyar, gece geç vakitlere kadar efsunlu sesiyle camilerde Kuran-ı Kerim tilavetlerinde bulunur. Bir gün bin kadar mazlum kişiye iftar verdiğinde, kendisi orucunu hurma ile açmış, kenarda mütevazi sofrasında bir tas yoğurt bir parça ekmek ile iftarını yapmıştı. Giray kardeşim tüm kazancını hayır işlerine adardı.

  • Mehmet Yılmaz07 Temmuz 2019 14:54

    Giray kardeşim sayesinde önemli haberlerden haberdar olduk. Allah iki cihanda da sana cennetin kapılarını sonuna kadar açmış. Allah’ın nuru yüzüne yansımış. Günahlardan her zaman uzak durmuş, başı secdeden kalkmamış, orucunu tutup, zekatını ödemiş bir insansın. Maşallah maşallah. Tıpkı sahabelerin anlattığı, iyilik sever, dindar, Allah sevgisiyle dolup taşan bir insan. İnsan sevgisi dışında hayvan sevgisi de çoktur. Her zaman demiştir Giray kardeşim “Onlar Yüce Rabbimizin dilsiz kullarıdır.” demiştir. Güzel kardeşim Giray, diğer Hac kurasında senle birlikte şeytan taşlamayı isteriz. Giray kardeşim, en yakın zamanda senle tekrar umreye gitmeliyiz. Senin dini ve ilmi sözlerin bize yol gösteriyor.

  • Ergün06 Şubat 2016 20:14

    Giray kardeşim senle umreye gitmek bana nasip olacak. İnşallah senle kutsal topraklara ziyarete gideceğiz.

  • Yıldırım Köksal05 Şubat 2016 14:05

    "Yüce Rabbim ol der olursun. Allah istemezse hiçbir şey olmaz. Ondan başka ilah yoktur. Son peygamber Hz. Muhammed (SAV)'dir." Giray kardeşim bunları hep tekrarlardı. Allah, din, ülke, vatan, millet sevgisi Giray'da bir başkadır. Ona yakışır.

  • Mümin Kader05 Şubat 2016 12:23

    Dalyan gibi delikanlı. Mübarek Cuma günü Allah yüzünü güldürmüş. Bundan sonra senin haberlerini okuyacağız.

  • Hafız İbrahim05 Şubat 2016 12:03

    Allah'ın sevgili kulu Giray. Başarılarının devamını dilerim.

  • Nurgül 05 Şubat 2016 11:50

    Allah ibadetlerinin karşılığını sana verdi Giray kardeşim.Bundan sonra tek isteğin olan Hac'ca da gidersin inşallah.

  • Nevzat05 Şubat 2016 11:48

    O görevi Giray'dan başkasına veremezlerdi. En kalifiye, eğitimli, başarılı, dine, Allah'a yakın insan oydu. Hayırlı olsun, hayırlı Cumalar

  • Kamuran05 Şubat 2016 11:47

    Giray kardeşim tebrikler...

  • Yılmaz05 Şubat 2016 11:47

    Giray'a az bile. Çok iyi, çalışkan, dinine düşkün bir insan evladıdır.

  • Ahmet Gedik05 Şubat 2016 11:38

    ADAM GİBİ ADAM YAKIŞIR. YAKINDA MEDYA PATRONU OLARAK DA GÖRMEK İSTERİZ