E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUyum'dan gayrimenkul satışı---

Uyum'dan gayrimenkul satışı

Uyum'dan gayrimenkul satışı
01 Temmuz 2013 - 18:53 borsagundem.com

Uyum gıda Yönetim Kurulu kararıyla bazı gayrimenkullerini satış kararı aldı

Şirketin KAP'a yaptığı açıklamada, daha önce, 15.05.2013 tarihinde , Finansman Giderlerini azaltmak adına, şirket adına kayıtlı bulunan gayrimenkullerin satışı için teklif alınmasına ve alınan tekliflerin uygun olması halinde satışların yapılması, yönünde kararını bildirmişti.
Söz konusu gayrimenkullerden  İstanbul ili Pendik İlçesi sınırlarında bulunan gayrimenkul için Som Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'nin hazırlamış olduğu 28.06.2013 tarihli değerleme raporunda tespit edilen değerin 1.308.000 TL  plduğu ve bu gayrimenkulün 1.308.000 TL.'ye Nokta Pazarlama İnşaat A.Ş. satılmasına karar verildiğini bildirdi..
Uyum Gıda A.Ş. 'nin Kurtköy Şubesi, satışı gerçekleştirilen gayrimenkulde (5+5 yıllık süre ile ) kiracı sıfatı ile faaliyet göstermeye devam edecektir.
Diğer gayrimenkullerin satışı için halen teklif alım süreci devam etmektedir. Söz konusu gayrimenkullere ilişkin liste ektedir.
Şirketin Yönetim Kurulu'nun kararıyla satışı için teklif alma süreci devam eden diğer gayrimenkuller:
Konum   Nitelik
Hadımköy  21.500 m² büyüklüğünde arsa
Beylikdüzü Uyum Çarşı 107 adet dükkan
Mimarsinan  926 m² mağaza
Maltepe   Nish Adalar 924 m² dükkan
Başakşehir  My World Projesi 1232 m² mağaza
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)