E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Ya Herro Ya Merro' klibi dansçılarına büyük şok!---

'Ya Herro Ya Merro' klibi dansçılarına büyük şok!

'Ya Herro Ya Merro' klibi dansçılarına büyük şok!
12 Ekim 2020 - 11:43 borsagundem.com

Mustafa Topaloğlu'nun 'Ya Herro Ya Merro' klibinde oynayan Afrikalı dansçıların otel parasını ödeyemediği için evinde kalmaya başladığı öğrenildi.

'Ya Herro Ya Merro' şarkısıyla gündeme gelen şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun, olay yaratan şarkısının klibinde oynattığı Afrikalı dansçılarının otel parasını ödeyemediği bu yüzden de dansçılarını evinde ağırlamaya başladığı öğrenildi. 

Hürriyet gazetesi magazin yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü yazısında şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun 'Ya Herro Ya Merro' klibinde oynayan Afrikalı dansçıların otel parasını ödeyemediği için evinde kalmaya başladığını yazdı. 

Üstündağ, yazısında "Dansçıları İstanbul’daki bir otele yerleştiren sanatçı, korona virüs nedeniyle Afrika’ya uçuşların iptal olmasıyla zor günler yaşamaya başlamış. Onları uzun süre otelde konaklatan Topaloğlu, otele para yetiştiremeyince çözümü dansçıları evine çağırmakta bulmuş. Şimdi Afrikalı dansçılarla birlikte yaşayan sanatçının bir kliple başlayan bu macerası bakalım nasıl sonuçlanacak" ifadesini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)