Yatırımcının Analiz Seti [email protected] Yatırımcının Analiz Seti

Dolar bazında kaybettirmeyen 7 hisse

10 Haziran 2024, 09:38 - -

Dolar bazında kaybettirmeyen hisse senetleri yatırımcılar için güvenli liman özelliğini koruyor. Son gün, son bir hafta, son bir ayda dolar bazında kaybettirmeyen 7 hisse senedi var.

"Fırsatlar nadiren gelir. Yağmur altında altın damlarken, bir kova çıkarmalısınız." Warren Buffett

Warren Buffett'in bu sözü, fırsatların nadiren geldiğini ve bu fırsatları değerlendirmek için hazır olmanız gerektiğini vurgular. Yağmur altında altın damladığında, yani büyük bir fırsatla karşılaştığınızda, küçük bir kap yerine bir kova kullanarak bu fırsatı maksimum düzeyde değerlendirmelisiniz. Bu, hazırlıklı olmanın ve doğru zamanda doğru hamleleri yapmanın önemini anlatır.

Dolar bazında kaybettirmeyen hisseler trendleri görmeniz açısından önem taşıyor.

Finnet 2000 Borsa Bilgi Portalı’ndan(www.finnet2000.com) dönemsel getirileri kullanarak hisseleri listeledik.

Dolar bazında kaybettirmeyenlerde 7 hisse öne çıkıyor. İşte bu 7 hisse ve performansları:

1) Aksa Enerji (AKSEN)

Aksa Enerji (AKSEN), 1,45 dolarlık hisse fiyatıyla dikkat çekiyor. Dolar bazında getirilerine baktığımızda günlük %1,08'lik artış gösteren AKSEN, haftalık bazda %2,18, aylık bazda ise %24,04 oranında yükseldi. Özellikle aylık getirisi ile öne çıkan Aksa Enerji, yatırımcıların takip ettiği hisseler arasında yer alıyor.

2) Biotrend Çevre ve Enerji (BIOEN)

Biotrend Çevre ve Enerji (BIOEN), 0,6 dolarlık hisse fiyatıyla günlük %0,59'luk bir artış sağladı. Haftalık bazda %3,42, aylık bazda ise %1,02 oranında getiri elde eden BIOEN için, getiri oranları düşük olmasına rağmen pozitif seyir izlediği gözleniyor.

3) Batı Çimento (BTCIM)

Batı Çimento (BTCIM), 4,3 dolarlık hisse fiyatıyla günlük %2,.61'lik bir artış gösterdi. Haftalık bazda %1,28 ve aylık bazda %1,35 oranında getiri sağladı. Son günlük performansı ile dikkat çekiyor.

4) Coca Cola İçecek (CCOLA)

Coca Cola İçecek (CCOLA), 24,89 dolarlık hisse fiyatıyla dikkat çekiyor. Günlük %0,3, haftalık %4,58 ve aylık %12,92 oranında getiri sağladı. Gıda ve içecek sektöründe global bir oyuncu olan Coca Cola, özellikle haftalık ve aylık getirileriyle yatırımcısına güven veren bir performans sergiliyor.

5) Doğan Holding (DOHOL)

Doğan Holding (DOHOL), 0,46 dolarlık hisse fiyatıyla günlük %1,79, haftalık %4,03 ve aylık %4,71 oranında getiri sağladı. Özellikle haftalık getirisi ile dikkat çekiyor.

6) Mia Teknoloji (MIATK)

Mia Teknoloji (MIATK), 1,85 dolarlık hisse fiyatıyla günlük %3,43, haftalık %18,77 ve aylık %0,88 oranında getiri sağladı. Son dönemde hareket marjları sınırlı olsa da pozitif seyir izliyor.

7) TAV Havalimanları (TAVHL)

TAV Havalimanları (TAVHL), 7,7 dolarlık hisse fiyatıyla günlük %1,92, haftalık %2,35 ve aylık %12,82 oranında getiri sağladı. Sektöründe önemli bir oyuncu olan TAV Havalimanları, özellikle aylık getirisi ile dikkat çekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)