Foto GaleriEkonomiKüresel ekonomik takvim

Küresel ekonomik takvim

3 / 5 Küresel ekonomik takvim
02 Aralık 2013 - 08:26

Çarşamba:

10.15, 10.45, 11.30: Sırasıyla İspanya, İtalya ve İngiltere’den gelecek servis sektörü endeksi verileri EURUSD ve GBPUSD paritelerinde olduğu gibi EURGBP’de de fırsat yaratacaktır. Önceki aya göre İspanya ve İtalya verilerinde önceki iyileşme, İngiltere verisinde ise bir geri çekilme beklendiğinin altını çizelim.

15.15: ADP tarım dışı istihdam değişimi verisi ile Cuma gününü ilk provası yapılacak. 130 binden 170 bine artış bekleniyor.

17.00: Servis sektörü endeksinin açıklanma sırası bu kez ABD’de olacak. Verinin, ekonominin en büyük sektörünün sağlığını göstermesinin yanında istihdam verileri için de iyi bir indikatör olması piyasanın verdiği reaksiyonu maksimumda tutacaktır. 15.15 verisi ile beraber değerlendirerek Dolar endeksinde büyük hareketler olacağını söyleyebiliriz. Döviz Destek platformunda AL/SAT sinyallerinin eksik olmayacağı bir gün olacaktır.

17.00’da aynı zamanda Kanada Merkez Bankası’nın faiz kararının olduğunu belirtelim. Faizlerde değişiklik olmayacak ama CAD için karar metni belirleyici olacak.

A1 CAPİTAL ARAŞTIRMA

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)