Ana SayfaGündemİş dünyasından 24 Haziran yorumu---

İş dünyasından 24 Haziran yorumu

8 / 22
İş dünyasından 24 Haziran yorumu
25 Haziran 2018 - 11:45 www.borsagundem.com

YASED

Türkiye’ye doğrudan yatırım yapmış uluslararası yatırımcı şirketlerin temsilcisi olan YASED Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Ahmet Erdem, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, 13. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve 27. Dönem milletvekillerini kutladı.

  Erdem, “16 Nisan 2017 tarihinde yapılan referandumla kabul edilen anayasa değişikliği, artık uygulanmaya başlayacak, ülkemiz artık yeni sisteme geçecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve 27 Dönem Milletvekili olarak seçilen tüm adayları kutluyoruz, yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. 

  Türkiye’nin tarihi bir katılım oranıyla, 13. Cumhurbaşkanını ve 27'nci Dönem Milletvekillerini seçtiğini belirten Erdem, sözlerine şöyle devam etti: “YASED olarak temennimiz Türkiye’nin refah içinde yarınlara ulaşmasıdır. Ülkemizin, global ekonomiye entegrasyonunu artırarak kalkınma sürecini devam ettirmesi ve yatırım ortamını iyileştirecek ekonomik ve yasal makro reformların hızla hayata geçirilmesi yeni dönemde de önem taşımaktadır. 

  Bugünden itibaren, uzun ve meşakkatli çabalarla oluşturulan sürdürülebilir yatırım akışının ve her alanda küresel rekabet gücümüzün artırılması için, yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerekmektedir. 

Bu nedenle ülkemizin ihracat hacminin arttırılmasında, bölgesel bir yatırım merkezi olarak konumlandırılmasında ve sürdürülebilir ekonomik büyümesinde çok önemli bir katkıya sahip olan uluslararası doğrudan yatırımları artıracak politikaların en önemli öncelik olması, ülkemiz için bugün her zamankinden çok daha önemlidir.

  YASED olarak, ülkemizi bu hedeflere taşıyacak tüm ekonomik ve yapısal reformlara destek vermek üzere hazır olduğumuzu ve uluslararası yatırımcılar olarak, ülkemizin potansiyeline olan inanç ve desteğimizin tam olduğunu iletirim.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie25 Haziran 2018 13:27

    Ben bile bir İsrail vatandaşı iş adamı olarak paramı borsadan çektim sabah. Dolara çevirdim. Aklımı seveyim aklımı.

  • ali25 Haziran 2018 11:54

    nasıl bakacak, efendilerinin istedikleri olmadı, uşaklar yeni emirleri bekliyor..