E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem8 canlı bomba eylem yapacak---

8 canlı bomba eylem yapacak

8 canlı bomba eylem yapacak
21 Temmuz 2015 - 07:18 borsagundem.com

Polisin aldığı istihbarat MİT'e iletilmiş

Hatay polisi geçen ay IŞİD üyesi 8 canlı bombanın eylem yapacağı istihbaratını MİT ve Emniyet’le paylaşmış.

17 Haziran’da polise gitti

Suriye’den kaçarak  AFAD kampına yerleştirilen J.A, 17 Haziran’da  Hatay Emniyeti’ne giderek IŞİD’le ilgili eylem istihbaratını paylaştı. Hatay polisi, kritik bilgiyi ‘acil’ koduyla Emniyet Genel Müdürlüğü ve MİT’e iletti.

İstanbul’da izinler kalktı

Suruç’ta patlayan kadın canlı bomba ile diğerlerinin izi sürülüyor. Emniyet 81 ilde alarm verdi.  Ankara’da polise çelik yelek ve otomotik silah uyarısı yapıldı. İstanbul’da da bütün izinler kaldırıldı, 12-12 sistemine geçildi.

8 canlı bomba aranıyordu 

MİT ve emniyet, Urfa merkezi ile  Suriye sınırında intihar saldırısı hazırlığında oldukları yönünde “duyum” alınan biri kadın 8 yabancı IŞİD militanının peşine düşmüş, Türkiye’ye gelen Rashed M.A.H., ile beraberindeki bir  Katar ve  Irak uyruklu yabancının “canlı bomba” olabilecekleri belirtilmişti. Emniyet Müdürlüğü de iki Katar ve bir Irak uyruklu hakkında olası intihar eylemlerine karşı birimlerini alarma geçirmişti. Şimdi Suruç’taki canlı bombanın bunlardan biri olup olmadığı araştırılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ21 Temmuz 2015 11:28

    ÖNCELİKLE PKK YI LANETLİYORUM DÜM ASKERİMİZİ ŞEHİT ETTİ.İŞİDDEN GERİ KALIR YANI YOK ALLAH HAYİNLERİN BELASINI VERSİN

  • Alp21 Temmuz 2015 10:00

    belli ki bu itler ülkemizde himaye ediliyor... Bu gencecik bedenlerin Hesabı mutlaka sorulmalıdır.... Asıl hainler içimizde ve asıl hainler, Kürtleri katlettikleri için bu itlere alkış tutanlardır...

  • gerçekhain21 Temmuz 2015 09:17

    bu katliamdan Işid'in hiçbir menfaati yok! Kim mazlum, masum, mağdur triplerine giriyorsa faili orada arayalım.. 'Dinsizin hakkından imansız gelir' diyeceğim ama aldatılan o 300 gence yazık oldu, hem de çok!