E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBayramoğlu fona ortak oldu---

Bayramoğlu fona ortak oldu

Bayramoğlu fona ortak oldu
08 Kasım 2013 - 13:27 borsagundem.com

BAB Group patronu Ali Bayramoğlu’ndan, Slovenya'daki satın almayla ilgili açıklama…

Eski MÜSİAD Başkanı, AK Parti 23. Dönem Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, Slovenya’da bir bankaya ortak olduğu yönünde dün çıkan haberlerin içerik açısından yanlış olduğunu belirterek bir açıklama gönderdi. Açıklamada, “Neta Menkul Değerler ve Elements Capital Partners, Slovenya merkezli NFD Holding’e ait Fon Yönetim şirketi olan NFD DZU D.O.O’nun yüzde 82 hissesini almak üzere prensip anlaşmasına varmıştır” denildi.
Ünlü işadamı Bayramoğlu’nun ‘yanlış anlamaları önlemek’ amacıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
“Neta Menkul Değerler ve Elements Capital Partners, Slovenya merkezli NFD Holding’e ait Fon Yönetim şirketi olan NFD DZU D.O.O’nun yüzde 82% hissesini almak üzere prensip anlaşmasına varmıştır. Fon yönetim şirketi Slovenya’nın en büyük özelleştirme fonu olan NFDI ile beraber toplam 90 milyon Euro’luk bir varlık yönetmektedir.
Elements Capital Partner’s Ingiliz, Amerikan ve Türk ortaklığı olan profesyonel bir Risk Sermayesi Fonu yönetim şirketi olup Amerika, Slovenya ve Kıbrıs’ta ofisleri bulunmaktadır. Aynı zamanda geçen yıl içinde şirketimizle birlikte Hırvatistan- Zagreb’de ticari faaliyette bulunan bir fon yönetim şirketinin satın almasını da gerçekleştirdiğimiz ve halen ortaklığımızın devam ettiği bir şirkettir. Şirket hakkında daha geniş ve detaylı bilgi www.elements-capital.com’dan elde edilebilir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)