E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBen bilmiyorum bilen varsa tebrik ederim---

Ben bilmiyorum bilen varsa tebrik ederim

Ben bilmiyorum bilen varsa tebrik ederim
07 Eylül 2013 - 13:51 borsagundem.com

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan kime destek verdi, kime, niçin kızdı?

Borsa İstanbul (BİST) Başkanı İbrahim Turhan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'ya sahip çıktı. Turhan, Başçı'nın geçen haftaki açıklamalarına değinerek, "Biz fanus içerisinde yaşamıyoruz. Merkez Bankası Başkanımız o konuşmayı yaparken, aynı zamanda Avrupa'da çok sert bir hareket oluyordu. Borsada inişe ya da çıkışa hangi spesifik olayın sebep olduğunu tespit etmek benim kabiliyetlerimin ötesinde. 'Borsa şu sebepten indi, bundan çıktı' diye kesinlikle görebilen birisi varsa ben onu tebrik ederim" diye konuştu. 
İbrahim Turhan, Mısır Borsası'yla yapılan işbirliği projesinde yaşanan gecikmeye ilişkin de şunları söyledi: "Her iki borsa gerekli altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Bunun için piyasa katılımcılarının, aracı kurumlarının da hazır olması lazım. O noktada henüz daha istediğimiz seviyede değiliz. Piyasanın hazır olmasını bekliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hesap verilsin istiyoruz.09 Eylül 2013 12:34

    batık firmaların 4-5 kat fahiş fiyattan halka arz edilerek, büyük başarılar elde edilmiş gibi basın demeçleri verenlerin ne tür bir çıkarı oldu, bunun hesabının verilmesini istiyoruz.

  • serkan ç08 Eylül 2013 01:23

    vobta takası nıye kapattınız onu da açıklayında!!! siz kapattınız yıne ardından sert hareketler geldi. planlamayı cok ıyı yapıyorsunuz!!! hersey gıbı bu kurumda satılık. milletin parasını çarpmak ıcın kurulan bır duzen. CasınoIstanbul!!!

  • bir dost08 Eylül 2013 00:08

    Sayın İbarahim TURHAN sizler önce Borsa İstanbul da bizleri süründüren ve 100.000tl paramızı çalan ceylan şimdiki adı KERVN olan kan emicileri ve bunun gibi kötü niyetli zalimleri temizleyin nasıl olsa vergilerini veriyorlar diye bu firmaları görmrmrzlikten gelemezsiniz trilyonlarca parayı aklayan CEYLAN her sene zarar gösteriyor hiçbirzaman temettü verdiği görülmemiş,bir gayrimüslüm bile bunlar kadar acımasız olmadı ALLAHcc hepinizi ıslah etsin inşallah!Amin....

  • MİKRO07 Eylül 2013 23:37

    YİYİN BES İ AFİYET OLSUN

  • halit07 Eylül 2013 23:33

    facebookta MENDERES TEKSTİL PİŞMANLIKTIR.grubu kurulmuştur..

  • bu gala cıngıllı daşlı gala07 Eylül 2013 21:55

    Siz önce bist 30 endeksini yukarı taşıyacak hisseleri bu sepete sokup endeksi düşürenleri bir eleyin, sonra msci'dan çıkarttırdığınız ülkeri de bir geri yükletin ondan sonra avukatlığa devam edersiniz...

  • mısıra bir iki07 Eylül 2013 21:49

    Mısırı aldı bir yel sen asıl müslüman kardeşlere gel

  • süpriz 207 Eylül 2013 21:15

    birde şu endeksi tl bazlı hesaplamasını öğrenin..dolar bazlı değil.senin para birimin dolarmı?he birde türkiye gelişmiş ülke değildir..gelişmekte olan ülkedir..ithalat değil,ihracat ağırlıkta olması gerekir..

  • süprız07 Eylül 2013 20:51

    daha çok şeyler öğrenecek turhan başkan..

  • klgyozede07 Eylül 2013 19:16

    Ben borsa neden düştü bilmiyorum ama kiler gyo neden düştü onu söyleyeyim. Zarar eden ve kiler holding aktifinde bulunan sera avm nin bedelinin çok üzerinde klgyo'ya satılması ve buna SPK 'nın onay vermesi. Hadi yol da gösterdik şimdi aldığınız paranın hakkını verin. Yoksa bilinki bizden kesilen vergilerle size ödenen yüksek ücretlerden ben payım olan kısmını ben helal etmiyorum

  • golds zede07 Eylül 2013 18:13

    sayın ibrahim bey bu golds ne oldu böyle hep sessizmi kalacaksınız

  • Byk07 Eylül 2013 14:10

    Borsa siyasal ve ekonomik gidişatın iyi olmadığı için para çıkışı olduğundan düşüyor...