E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP Manisa'da miting yapacak---

CHP Manisa'da miting yapacak

CHP Manisa'da miting yapacak
11 Ocak 2014 - 00:18 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Manisa'da düzenlenen mitinge katılacak. MHP lideri Bahçeli partinin siyaset okulunu bitirenlere sertifika verecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılacak. (Manisa/13.00) 

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Ankara Minübüsçüler Esnaf Odasının Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda düzenlenen 28. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. - İşler, Çubuk Kaymakamlığı, Belediyesi ve Ak Parti İlçe Başkanlığını, daha sonra da Akyurt Kaymakamlığı, Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. (Ankara/11.00/13.15/13.45/14.15/15.45/16.00/16.15)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'ın AB Dönem Başkanlığının başlaması dolayısıyla ATO Congressium Gordion Salonunda düzenlenen Mario Frangoulis konserine ve ardından verilecek resepsiyona katılacak  (Ankara 19.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, WOW Convention Center'da düzenlenen 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nın (EVF) kapanış törenine katılacak. Shangri-La Bosphorus Hotel'de iş adamları ve sanayicilerle toplantı yapacak. (İstanbul/10.30/14.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TOKİ tarafından yapılacak 400 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesinin temel atma törenine katılacak. (Şanlıurfa/14.00)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak. (Denizli/11.00-18.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi iş adamlarıyla bir araya gelecek. (İstanbul/09.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 800 yataklı kız öğrenci yurdunun açılışı ile Ak Parti Uzunköprü ve Keşan ilçeleri danışma meclisi toplantılarına katılacak. (Edirne/10.00/11.00/14.00)

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "Türkiye Nereye Gidiyor" konulu konferansa katılacak. (Konya/18.00) 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Siyaset ve Liderlik Okulu"nun 9. dönem eğitim faaliyetlerini tamamlaması dolayısıyla düzenlenen sertifika törenine iştirak edecek. (Ankara/13.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kulu ilçesinde partililere hitap edecek. (Konya)

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Konya il başkanlığınca Alanya'da düzenlenen "Eğitim programı"na katılacak. (Antalya/09.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, ODTÜ Mezunları Derneği tarafından düzenlenen "Seçim Güvenilirliği ve Teknolojik Çözümler" konulu toplantıda konuşacak. (Ankara/17.00)

TBMM Adalet Komisyonu, HSYK'ya ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı yargı paketi teklifini görüşmeye devam edecek. (TBMM/14.00) 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)