E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakÇinli gayrimenkul geliştiricisi Kaisa'nın tasfiye duruşması ertelendi---

Çinli gayrimenkul geliştiricisi Kaisa'nın tasfiye duruşması ertelendi

Çinli gayrimenkul geliştiricisi Kaisa'nın tasfiye duruşması ertelendi
27 Mayıs 2024 - 07:17 borsagundem.com

Hong Kong mahkemesi, Kaisa Group'a nefes aldıracak bir karar verdi. Mahkeme Kaisa Group'un tasfiyesini 24 Haziran'a erteleyerek Çinli geliştiriciye zaman kazandırdı

Hong Kong mahkemesi, Kaisa Group'un tasfiyesini isteyen bir dilekçenin duruşmasını 24 Haziran'a erteleyerek, zor durumdaki Çinli geliştiriciye borçlarını yeniden yapılandırma planı üzerinde çalışırken biraz nefes aldırdı.

Shenzhen merkezli geliştirici, 2021'in sonlarında 12 milyar dolarlık offshore borcunu ödeyememesinin ardından iki yıldır offshore borcunu yeniden yapılandırmak için çalışıyor.

Mahkeme önündeki konu, ödenmemiş anaparası 750 milyon dolar olan 2023 tahvillerinin ödenmemesiyle ilgili. Büyük bir tahvil sahibi grubunun mütevellisi olan Citicorp International, Mart ayından bu yana dilekçe sahibi olarak hareket ediyor.

Ertelemenin nedeni açıklanmadı. Kaisa'dan bir sözcü, tahvil sahipleri grubuyla yeniden yapılandırma planının belirli şartlarını görüştüklerini söyledi.

Cipollone, faiz indirimi için Haziran ayını işaret etti

 

Çin'den çip sektörüne 47,5 milyar dolarlık destek

 

Çin'de sanayi şirketlerinin karlarında artış

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)